Zlatara Topalović

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 192, Zvezdara, Beograd

Telefon: 011/242-1454

E-mail: zlatara@zlatartopalovic.rs

Sajt: www.zlatartopalovic.rs

U ZLATARI TOPALOVIC možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Stručna obrada, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 45 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Pred Vama se otvara čitava paleta raskošnih modela izuzetno dizajniranog nakita, od tradicionalnog i konzervativnog do modernog, trendi i nesvakidašnjeg, prilagođeno svim prilikama i dostupno svima.

Zastupljene su sve vrste nakita ručne i mašinske izrade:

- Naušnice – od ekskluzivnih minduša sa dijamantima, poludragim, dragim kamenjem i biserima do diskretnijih varijanti u belom ili žutom zlatu sa cirkonima ili bez kamenja.

- Ogrlice i lanci – od svečanih dijamantskih do cirkonskih najrazličitijih izrada i dužina, kao i široku paletu bisernih ogrlica (fresh water cultured pearls) visokog kvaliteta i prelepe palete boja.

- Narukvice - od klasičnih modela standardne izrade, preko čvrstih i masivnih, do onih modernijih cirkonskih varijanti, ili u kombinaciji sa kaučukom

- Prstenje - posebno izdvajamo kolekciju vereničkog prstenja sa dijamantima. Široku paletu prstenja zahtevnije izrade sa ručno fasovanim dragim, poludragim kamenjem, biserima i cirkonima do diskretnijih modela sa jednim kamenom.

- Privesci – sa dijamantima, poludragim kamenjem, biserima, ili pečenim emajlom, i to u belom, žutom, roze zlatu, kao i kombinaciji ovih boja. Nezaobilazan je dečiji program u kombinaciji zlata sa pečenim emajlom u boji, ili kaučukom.

- Preko pedeset modela burmi, isključivo ručno radenih, od čuvenih engleskih, preko burmi u tri boje zlata, do modernih četvrtastih, ili masivnih burmi od belog zlata sa brilijantima. Po želji, svaki model može biti anatomski oblikovan iznutra, i imati gravuru sa unutrašnje strane.

- Širok asortiman brilijantskog vereničkog prstenja u belom ili žutom zlatu za one koji su se odlučili da svoju lepšu polovinu zauvek zadrže uz sebe, kako tradicionalnijeg tako i modernijeg dizajna, uključujući i prirodno kamenje najfinijeg kvaliteta.

Pored burmi, nudimo izuzetan izbor kompletnog nakita za venčanja, od elegantnih ogrlica, preko narukvica i naušnica, do dugmadi za košulje i šnala za kravate…

Takođe vam je na raspolaganju širok asortiman srebrnog nakita, kao i nakita od čelika, u kombinaciji sa dijamantima, poludragim kamenjem, koralima, i pečenim emajlom u boji, a za one sa istančanijim ukusom, koji prate svetske trendove, tu su i poznati svetski brendovi

TI SENTO, NOMINATION, PANDORA, MISAKI, BOCCADAMO, COMETE ... sa kolekcijama koje radoznale izazivaju svojim dizajnom, a pravim ljubiteljima oduzimaju dah.

Veoma je bitno napomenuti da vršimo usluge popravke nakita, otkupa zlata, izrade po narudžbini (uz stručne konsultacije naših majstora), održavanje nakita, kao i bezbolno bušenje ušiju…

Ono što jeste sigurno je to da u zlatari Topalović možete pronaći svaki detalj koji će pomoći u kreiranju vašeg imidža. I više od toga, sasvim sigurno ćete biti iznenađeni komadima nakita koji prevazilaze Vaša očekivanja. Uz ljubazno osoblje i stručne savete pronaći ćete nešto za sebe, ali i za poklon po kojem će vas sigurno pamtiti.

Čekamo Vas.

Sa poštovanjem,
Vaša zlatara Topalović Bulevar kralja Aleksandra 192, Zvezdara.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.