Zlatara Panić

Adresa: Milentija Popovića 5, Gospodara Vučića 220-222, Beograd

Telefon: 011/311-1039, 011/283-1101

E-mail: info@zlatarapanic.rs

Sajt: www.zlatarapanic.rs

Pratite nas na Facebook-u
Najnovija kolekcija Zlatare Panić za 2012. godinu nosi naziv PINK & WHITE i donosi neobičnu i atraktivnu kombinaciju belog i roze zlata i keramike. Ova kombinacija boja je trenutno najveći hit u Evropi, beg od klišea i ustaljenih modela. Elegantne, sofisticirane i luksuzne burme oplemenjene su najkvalitetnijim brilijantima koji se isključivo ručno ugrađuju.

Ponuda:

Burme od belog i roze zlata sa brilijantima
Burme od belog zlata
Burme od belog i roze zlata
Burme od belog i žutog zlata
Burme na popustu
Vereničko prstenje sa cirkonima
Vereničko prstenje sa brilijantima
Ekskluzivni modeli burmi


Radionica Zlatare Panić

Stručna obrada materijala i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao, započet pre više od 40 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita. Pored postojećih modela, moguća je i izrada unikatnog nakita, po narudžbini, na osnovu Vaše ideje, uz konsultaciju majstora.

Usluge:
Costume design
Nizanje bisera, perli, korala i ćilibara


zlatara, zlatare, zlatara zvezdara, zlatara gospodara vucica, vereničko prstenje sa cirkonima, vereničko prstenje sa brilijantima, ekskluzivni modeli burmi, burme od belog i roze zlata sa brilijantima, burme od belog zlata, burme od belog i roze zlata, burme od belog i žutog zlata, burme na popustu, nizanje bisera, nizanje perli, nizanje korala, nizanje cilibara
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.