Zdrava Hrana Herbasana

Adresa: Džordža Vašingtona 10, Dorćol,

Telefon: 011/3345 879

E-mail: info@herbasana.rs

Sajt: www.herbasana.rs

Pratite nas na Facebook-u
ZDRAVA HRANA HERBASANA

Prodavnica zdrave hrane „Herbasana“ nalazi se u ulici Džordža Vašingtona broj 10, na Dorćolu u Beogradu. Naš maloprodajni objekat otvoren je po ugledu na svetske metropole, sa konceptom biljne apoteke i prodavnice zdrave hrane u jednom.

Sa željom da Vam na jednom mestu omogućimo da se zdravo hranite i pronađete proizvode za prevenciju i lečenje brojnih oboljenja, stvorili smo mesto koje se po mnogo čemu izdvaja od drugih i predstavlja Vaš siguran korak ka zdravijem životu.

Našim cenjenim potrošačima obezbedili smo besplatne stručne savete lekara i nutricioniste bilo da se radi o savetima vezanim za ishranu ili odabiru proizvoda za čuvanje zdravlja. Individualnim pristupom, razmevanjem i stručnošću nastojimo da Vam obezbedimo našu potpunu podršku u cilju Vašeg što kvalitetnijeg života.

Naš asortiman čine:

- biljni lekovi
- čajevi
- melemi iz domaće, ruske, kineske i indijske tradicionalne medicine
- bezglutenski proizvodi
- organski proizvodi
- makrobiotički proizvodi
- biljni kozmetički proizvodi vodećih domaćih i svetskih brendova

Budući da je zdrava ishrana preduslov boljeg i kvalitetnijeg života, nastojimo da našom ponudom obuhvatimo sve one proizvode koji će sačuvati i unaprediti Vaše zdravlje. Kod nas u svakom trenutku možete pronaći široku paletu prizvoda za dijabetičare, osobe koje pate od povišenog krvnog pritiska, netolerancije na određene namirnice i još mnogo toga što će poboljšati Vaše zdravstveno stanje.

Kontakt telefon:
011/ 334 58 79

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.herbasana.rs/

Možete nam se obratiti i putem email-a:
info@herbasana.rs

Prodavnica zdrave hrane “Herbasana” Dorćol, Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.