Zdrava hrana Baštica 1

Adresa: Palmotićeva 10, Palilula, Beograd

Telefon: 061/149-0525

E-mail: basticaucentru@gmail.com

Pratite nas na Facebook-u
Vaša Baštica, u samom centru grada, uvek za vas ima sveže voće i povrće kao i preradjevine od voća i povrća, džemovi, sokovi, sirupi, ajvar, med sa podnožja Kopaonika. Podsetite se ukusa domaćih džemova i ajvara kakve su naše bake pravile. U našoj Baštici imamo i raznovrsne proizvode od aronije, od labela, sapuna, kreme, melema, preko suve aronije, čaja od aronije, džema, slatka od aronije i sirupa od aronije sve do aronije u borovom medu, kandirane aronije, likera i rakije vrhunskog ukusa i kvaliteta.

Kod nas možete naći i suvo voće, koštunjave plodove, suvu smokvu, višnju, kajsiju. U jednom delu Baštice za vas smo napravili i mali kutak bioshopa gde možete pronaći razne zdrave stvari na meru. Imamo i raznovrsne čajeve sa planine Rudnik, Ovćar i Kablar.

Naši proizvodi su bez konzervansa i aditiva jer smatramo da je ukus domaćeg i prirodnog nešto posebno što je retkost danas pronaći. Zato smo mi tu za vas! U samom centru glavnog grada ukus domaćeg i prirodnog.

Mnoštvo originalnih poklona kao sto su voćne korpe sa flašom kupinovog vina, rozea, rakijom ili matičnim sokom od aronije, kozmetički preparati i još mnogo toga vas čeka u Baštici. Dodjite i proverite nas kvalitet.

Ako ste u krugu dvojke vršimo i dostavu!

Uvek tu za vas! Ne zaboravite da zdravlje na usta ulazi a od sada mi pazimo na vase zdravlje

Vasa Baštica!

P.s Naša vrata su otvorena za sve savete i sugestije, ako postoji nešto što biste voleli da vidite i pronadjete u našem asortimanu mi ćemo se potruditi da vam ispunimo želju

Nalazimo se u Palmotićevoj 10, broj telefona 061 1490525
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.