Vrtić Dečija zemlja čuda

Adresa: Bežanijskih ilegalaca 3, Novi Beogad,

Telefon: 065/33-55-228

E-mail: decijazemljacuda@gmail.com

Sajt: www.decijazemljacuda.com

Pratite nas na Facebook-u
Vrtić DEČIJA ZEMLJA ČUDA sa sedištem u Beogradu, osnovan je kao ustanova za poludnevni i celodnevni boravak dece od 1 - 5 godina starosti, produženi boravak za osnovce, dnevno čuvanje dece kao i boravak dece oštećenog sluha. Pružamo mogućnost individualnog rada sa diplomiranim surdologom i diplomiranim logopedom. Organizujemo proslavu dečijih rođendana, mogućnost učenja stranih jezika i sport za decu. O zdravlju dece se brine pedijatar sa renomiranim iskustvom.

Prostor u kome se odvijaju sve aktivnosti je maksimalno prilagođen deci i njihovim grupama po uzrast. Posedujemo veliki park u dvorištu naše Zemlje Čuda. Nameštaj je tako dizajniran da ga deca lako mogu koristiti, a didaktički materijal je deci uvek na dohvat ruke. Sa decom rade iskusni i brižni vaspitači.

Opšti cilj| ustanove je vaspitno-obrazovni rad da dete upozna sebe i razvije svoje sposobnosti i veštine, da se socijalizuje kroz iskustva sa drugima i da saznaje svet oko sebe delujući na njega. Najbolji razlog zašto da izaberete Dečiju Zemlju Čuda jer mi vodimo računa koja su interesovanja i potrebe dece koja borave kod nas. Pristupamo svakom detetu individualno, jer svako od nas je individual za sebe i ima svoj tempo, način i put razvoja.

Radno vreme vrtića je od 07h do 18h.

Kontakt

Vrtić “Dečija Zemlja Čuda“
Bežanijskih ilegalaca br.3
11000 Beograd
Telefon: 065\ 33 55 228
064\ 966 97 86
E-mail: decijazemljacuda@gmail.com
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.