Villa Forever

Adresa: Maršala Birjuzova 44, Stari Grad ,

Telefon: 011/32-82-781 | 060/32-82-781

E-mail: info@villa-forever.com

Sajt: www.villa-forever.com

"VILLA FOREVER" je smeštena u centru grada Beograda, u zgradi koja je pod zaštitom spomenika i kulture iz prve decenije xx veka.
Na samo pet minuta od nas, laganom šetnjom , nalazi se : Knez Mihajlova ulica, Gradski Trg, srednjevekovna tvrđava Kalemegdan, autobuska i železnička stanica, kao i Zeleni venac sa kojeg polaze i dolaze svi gradski autobusi.
Villa raspolaže standardnim i LUX sobama sa doručkom kao i parking mesto . Posebne pogodnosti za grupe (do 45 osoba).
Cene u Viili se kreću u rasponu od 15-50 eura.Po potrebi, našim vozilom možete biti prevezeni do željene destinacije.

Ukoliko ste u potrazi za hotelom, odnosno sobom ili apartmanom za dnevni odmor u centru Beograda, na pravom ste mestu!
Naše pažljivo dekorisane i komforne sobe, uređene su tako da zadovoljavaju potrebe gostiju. Idealno su mesto za odmor i opuštanje.
Cilj naše vile je da pružimo vrhunsku uslugu svim našim gostima i da budemo sigurni da su oni srećni i odmorni.

Dnevni odmor podrazumeva boravak za dve osobe u apartmanu ili sobi u trajanju od 5 sati s tim što vreme dolaska i odlaska možemo po potrebi dogovoriti.
Imamo specijalan parking za goste koji koriste dnevni odmor.

GARANTUJEMO MAKSIMALNU DISKRECIJU

Sve što treba je da nas nazovete na brojeve telefona 011/3282781, 060 3282781 ili da pošaljete poruku na E-mail info@villa-forever.com i da rezervišete vaš dnevni odmor.

Cena dnevnog odmora je 2000 din

LUX sobe
"VILLA FOREVER" raspolaže sa pet lux soba.U svakoj sobi gostu su na raspolaganju bežična internet konekcija, plazma TV, mini bar, klima uređaj.Uz to gost ima obezbeđen parking prostor ispred glavnog ulaza sa video nadzorom.Doručak se sluzi od 08-10h.Možete uživati u našoj velikoj letnjoj bašti , provesti prijatno vrenme sa bliskim društvom u opuštenoj atmosferi i biti posluženi osvežavajućim pićem.Po potrebi, našim vozilom možete biti prevezeni do željene destinacije.

STANDARDNE sobe
U standardnim sobama gostu su na raspolaganju bežična internet konekcija, plazma TV , klima uređaj.Doručak se sluzi od 08-10h.
Možete uživati u našoj velikoj letnjoj terasi i prijatnoj atmosferi.Dajemo posebne sposobnosti za grupe (do 45 osoba). Bezbedan parking za autobuse i kombi vozila.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.