Handrass d.o.o

Adresa: Nehruova 51A, TC Piramida, Novi Beograd,

Telefon: 011/318-7655, 063/242-187

E-mail: office@handrass.co.rs

Sajt: www.handrass.co.rs

Pratite nas na Facebook-u
Handrass d.o.o. je deo marketinške grupe osnovane 2001.godne u Beogradu. Od tada do danas preduzeće je evoluiralo u lidera u svojoj oblasti rada, u čije proizvode kupci imaju povernja, na tržištu promotivnih, HTZ i ostalih tekstilni proizvoda.

Poslovanje sa nama donosi prednosti poput velikog broja artikala na zalihama, brzih davanja ponuda i odgovora na Vaše upite, profesionalnih usluga. Mi verujemo da nas cena i kvalitet naših proizvoda, usluga i pozavanje potreba naših klijenata izdvaja od ostalih ponuđača promotivne tekstine robe i HTZ opreme.

Naši klijenti

Naši klijenti su velike korporacije u Srbiji, Vladine ustanove i naše najveće štamparije promotivnog materijala, zatim manja i mala preduzeća, bolnice, univerziteti, škole, dobrotvorne organizacije, univerziteti, sportski klubovi. Sve ove organizacije imaju koristi od naše politike cena, expertize u oblasti kojom se bavimo i usluge koju pružamo.

Kako se naši proizvodi koriste

Poslovni pokloni se koriste za promociju poruka koje naši klijenti plasiraju na izložbama, sajmovima, koferencijama, promocijama proizvoda, koporativnim manifestacijama, proslavama jubiljeja. Promotivna garderoba koristi se u prodavnicama i servisima za uniformisanje radnika.

Asortiman

U ponudi imamo preko 50.000 artikala "na lageru" koji su pažljivo izabrani tako da zadovolje potrebe modernog marketinga. Pri nabavci robe sprovodimo rigoroznu kontrolu kvaliteta tako da naši klijenti budu sigurni u dobijenu vrednost.

Grupe proizvoda:

- T-shirt
- Duks sa kapuljačom
- Duksevi
- Polo dugi rukav
- Polo dvobojne
- Polo ženske
- Polo majice
- Kačketi
- Model HC (tanji)
- Model HCS (deblji)
- Model HCP (zaštita)
- Model HCM (modni)
- Model HCW (zimski)
- Šeširi
- Kape, zimske
- Polar jakne
- Polar prsluci

Sedište

"Handras" d.o.o.
Preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge
Nehruova 51A, TC Kula, Lok.99
11070 Novi Beograd
office@handrass.co.rs
(011) 318-7655
(063) 242-187
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.