BE YOU doo

Adresa: Makenzijeva 23, Vračar, Beograd

Telefon: 011/3837-600

E-mail: info@be-you-t.de

Sajt: www.befreebeyou.com

Pratite nas na YouTube-u
Mr. dipl. ing. el. Katarina Obradović je 2008 godine, završivši 2 godišnje seminarsko obrazovanje iz aparativne kozmetike u Ahenu i Dizeldorfu (Nemačka), i u partnerstvu sa homeopatom Ralfom Schnicke, osnovala estetski studio BeYou-t u Ahenu.

Sada, nakon 4 godine iskustva, više od 800 klijenata, stalnog daljeg obrazovanja, učestvovanja na Nemačkim sajmovima i saradnje sa plastičnim hirurzima iz EU-regije Ahen i Beograda, radujem se što mogu i u Beogradu da vam pružim kompetentno savetovanje i kvalitetnu uslugu u ovoj oblasti.

Nakon više od 5 godina uspešnog rada u Nemačkoj, BeYou-ti donosi Beogradu inovativni koncept estetskog salona aparativne kozmetike (Medi Spa), gde se preciznost i pouzdanost nemačke medicinske tehnologije udružuje i komplementira sa prijatnom uslužnošću u lepom ambijentu. Naš cilj je da pomoću savršenih alata i neinvazivnim medicinskim metodama, ispunimo vaša visoka estetska očekivanja, stvarajući vaše novo, slobodnije i lepše Ja. Kvalitet je imperativ u izboru naših aparata koji su svi certificirani i priznati na evropskom tržištu (CE i TÜV). Naša dugoročna orjentacija je da ostvarimo poverenje klijenata kroz profesionalan rad, kontinuitet usluge i praćenje rezultata, nudeći sasvim pristupačne cene u okviru lokalnog standarda za određenu uslugu.

Pozivamo Vas na besplatno savetovanje, na kom ćete steći potpunu sliku našeg rada i rezultata, kao i naših tehnologija. Dugogodišnje iskustvo nam omogućuje da odgovorimo na skoro sva Vaša pitanja i detaljno objasnimo šta je moguće postići našim tretmanima.

Garancija kvaliteta uz odlične cene čini da BeYou-ti postane i Vaš izbor!

Aparativna Kozmetika
· Trajna epilacija (ELOS)
· Lifting i podmlađivanje (ultrazvuk) (lice, vrat i dekolte)
· Fileri za bore (hijaluron)
· Celulit (ultrazvuk)
· Strije (ultrazvuk)
· Bradavice i keratoze (RF)
· Pigmentne fleke (RF)
· Kapilari (RF)
· Akne i ožiljci
· Postoperativana terapija (sprečavanje fibroze)


trajna epilacija, epilacija, trajna epilacija beograd, ipl, laserska epilacija, trajno skidanje dlaka, ipl beograd, celulit beograd, strije, akne, akne uklanjanje akni beograd, ultrazvuk, tretman celulita, ultrazvucni tretmani, lepa koza, bradavice, savrsena koza, uklanjanje bradavica, pigmentne fleke, epilacija svetlih dlaka, elos, medical spa, be you ti
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.