Gym 011

Adresa: Ace Joksimovića 49, Čukarica,

Telefon: 011/239-51-71

Pratite nas na Facebook-u
TERETANA GYM 011

Teretana 011 Gym nalazi se na teritoriji opštine Čukarica, na adresi Ace Joksimovića broj 49, i namenjna je svim ljubiteljima sporta i zdravog načina života. Visok kvalitet Life Fitness opreme kojom je naša teretana opremljena, nudi Vam optimalne uslove za vežbanje i postizanje maksimalnih rezultata.

Teretana 011 Gym se prostire na dva nivoa i ukupno 400m2, pravo je mesto za Vas. Zahvaljujući adekvatnoj ventilaciji i podnom grejanju, naša teretana nudi Vam idealne uslove, čime su obezbeđeni optimalni uslovi treniranja, kako leti, tako i zimi. Pored toga, svim našim članovima na raspolaganju su i funkcionalno opremljene svlačionice sa tuševima.

Odvojen prostor sa džakom za boks, kao i posebna sala namenjena istezanju i vežbama na parteru je idealno mesto za sve one koji žele da se brzo oslobode nagomilanog stresa. Svakodnevno, naši sertifikovani treneri Vam stoje na raspolaganju za sve neophodne savete o pravilnom načinu vežbanja i postizanju željenih rezultata.

Ukoliko želite da Vaš trening bude vođen od strane stručnih trenera, nudimo Vam uslugu individualnih treninga, u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Osmislićemo kompletan program vežbi koji će pomoći da zajedno dođemo da željenog cilja i rezultata.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-23h
Subota i Nedelja od 12h-20h
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.