Autoperionica Shiny Queen

Adresa: Vojvode Skopljanca 29, Voždovac,

Telefon: 061/133-8688 | 060/467-7640 | 065/220-0626

Pratite nas na Facebook-u
Autoperionica „Shiny Queen“ nalazi se u ulici Vojvode Skopljanca broj 29, na Voždovcu u Beogradu. Naša novootvorena i savremeno opremljena autoperionica, pruža Vam na jednom mestu kompletnu uslugu pranja Vašeg vozila po veoma povoljnim cenama.

Nudimo Vam:

- spoljašnje i unutrašnje pranje automobila (mazanje table i spoljne i unutrašnje plastike; pranje i četkanje patosnica; čišćenje i odmašćivanje felni,skidanje kamenca; mazanje guma glicerinom; voskiranje; pranje motora).
- dubinsko pranje enterijera automobila
-trajno voskiranje
-poliranje automobila
-poliranje farova

Prilikom svog rada koristimo Ma-fra hemiju, koja predstavlja revoluciju na polju autokozmetike. Ma-fra hemija je zahvaljujući svojim vrhunskim performansama i kvalitetu postavila visoke standrade u oblasti pranja i održavanja motornih vozila, kao što su automobili, motocikli, brodovi, avioni...

Zadržavajući nemerljiv kvalitet Ma-fra hemija, ujedno štiti životnu sredinu, što ukazuje na zalaganje prizvođača pri stvaranju ekološkog proizvoda na tržištu. Ma- fra kompanija konstantno ulaže u istraživanje i tehnologiju kako bi krajnjim kupcima ove autokozmetike obezbedila proizvod vrhunskih performansi.

Kompletan cenovnik autoperionice Shiny Queen možete pogledati OVDE!


Pratite nas i na Instagramu


U sklopu autoperionice „Shiny Queen“ nalazi se i tepih servis pod istim nazivom.

Usluge tepih servisa:

- dubinsko čišćenje tepiha
- izlazak na teren radi čišćenja tepiha

Naš tim profesionalnih radnika, upotrebljava savremene mašine za pranje i sušenje tepiha, koje Vam obezbeđuju dubinsko čišćenje istih i oslobađanje od svih neprijatnih mirisa. Budući da je klasičnim pranjem nemoguće u potpunosti ukloniti sve nečistoće iz svih slojeva tepiha, savetujemo Vam da blagovremeno iste donesete do nas ili nas pozovete da biste im vratili nekadašnji sjaj i izgled.

Radno vreme:

- svakim danom od 08 – 20h u zimskom periodu i od 08-22h u letnjem periodu.

Autoperionica „Shiny Queen“, Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.