Svečana sala Nera

Adresa: Zrenjaninski put 106, Palilula, Beograd

Telefon: 063/849-6160, 064/3706-691

E-mail: sala@nerabeograd.com

Sajt: www.nerabeograd.com

Pratite nas na YouTube-u
Svečana sala Nera se nalazi u mirnom delu Beograda, na svega 6 km od Savezne skupštine, u okviru sportsko-rekreativnog centra "ARENA", na Zrenjaninskom putu br. 106.

Svečana sala "NERA" raspolaže sa dve svečane sale kapaciteta: VELIKA SALA - 500 mesta i MALA SALA - 130 mesta. Sale su međusobno spojive, što daje mogućnost da ugostimo 630 gostiju istovremeno,ukoliko se radi o svadbenom veselju, a za druge svecanosti i do 1000 zvanica.

Veliki (privatni) parking, obezbeđen fizicko-tehničkim obezbeđenjem i video nadzorom, omogućava Vam da nesmetano provedete nezaboravne trenutke kao naši gosti.

Novoizgrađeni objekat velelepnog savremenog dizajna "NERA", raspolaže sa dve svečane sale, idealne za sve vrste Vaših proslava: svadbe, rođendani, mature, kongresi, proslave firmi, kokteli i sve druge svečanosti.

Velika sala kapaciteta 500 mesta i mala sala kapaciteta 130 mesta, arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba

Posebno ističemo da svaka sala poseduje svoj mladenački apartman, koji će Vam pružiti mogućnost da u toku dana sebi priuštite trenutke odmora, kao i nezaboravnu prvu bračnu noć!

Naše svečane sale su Vaše idealno mesto i pouzdan poslovni partner u organizaciji događaja koji Vas i Vašu firmu predstavljaju na najpozitivniji način kod Vaših poslovnih saradnika i zaposlenih.

Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.

OBRATITE NAM SE S' PUNIM POVERENJEM

U okviru našeg objekta pružamo Vam mogućnost smeštaja u 17 soba, opremljenih klima uređajima, TV, mini barom...
Zbog blizine strogog centra grada (6 km od Savezne skupštine), objekat je idealan za smeštaj poslovnih partnera, kao i turista koji će sigurno uživati u obilasku našeg glavnog grada.
Gostima je takođe na raspolaganju veliki parking koji se nalazi u sklopu našeg objekta.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.