Svečane sale

Hotel Royal

Kralja Petra 56, Stari Grad

Hotel Royal prati trendove savremenog života. Mi smo tu da opravdamo sva Vaša očekivanja, da vam ponudimo vrhunsku uslugu i učinimo da Vam vreme provedeno kod nas zaista bude posebno.

Svečana sala Nera

Zrenjaninski put 106, Palilula
Beograd

Naše svečane sale su Vaše idealno mesto i pouzdan poslovni partner u organizaciji događaja koji Vas i Vašu firmu predstavljaju na najpozitivniji način kod Vaših poslovnih saradnika i zaposlenih.

Centar Balašević

Miška Kranjca 17a, Rakovica
Beograd

Tradicionalna srpska kuhinja ljubiteljima dobrog ukusa pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo. Naše sale i posvećeno osoblje će Vam omogućiti da organizujete nezaboravan događaj po najboljim uslovima i svetskim standardima.

Etno restoran Mlinarev San

Smederevski put 17, Leštane
Beograd

Mlinarev san nudi vam zdravu domaću kuhinju, sa starim dobro oprobanim srpskim jelima, kao što su: pečenje i hleb ispod sača, proja, eldovna pita i niz drugih jela, ali i dosta vrsta ribe. Bogat izbor starih proverenih rakija i dobrih vina, kao i stranih pića uz gostoprimstvo domaćina i osoblja.

Foto S studio

Patrijarha Joanikija 20b, Vidikovac
Beograd

Fotografisanje i snimanje svih vrsta svečanosti. Saveti oko svadbi, ukrašavanje enterijera i eksterijera. U našem timu postoje i pored profesionalnih fotografa i snimatelja, profesionalni šminkeri.

1

Moj Montessori

Angles Bar Club Lounge

Villa Skadarlija

Čudesa od mesa

Pranje tepiha Bilja

Corporate Vip

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja