Balon Mirijevo

Adresa: Koste Nađa 25, Zvezdara,

Telefon: 063/209-263, 064/034-9494

Sajt: www.balonmirijevo.com

Balon za fudbal Mirijevo pronaćićete na opštini Zvezdara u ulici Koste Nađa 25, u Beogradu. Savremeni način života povlači sa sobom stres, nervozu i vrlo često nemogućnost pojedinca da se posveti svojoj fizičkoj kondiciji. Budući da je za optimalno zdravlje svakog od nas vrlo bitno da budemo fizički aktivni, naše usluge podredili smo upravo vašim potrebama za prostorom koji će Vam pružiti šansu da se rekreirate i oslobodite negativnog uticaja sredine.

Sa željom da Vam omogućimo da uživate zimi i leti u prijatnom okruženju i bavite se sportskom aktivnošću naš balon za fudbal opremili smo u skladu sa najsavremenijim svetskim trendovima. Moderno opremljen balon za fudbal Mirijevo pruža Vam mogućnost da zaista uživate dok igrate fudbal sa svojim društvom. Pozitivna energija koja vlada u našem balonu na Mirijevu, učiniće da zaboravite na svakodnevne probleme i uživate sa prijateljima.

Posedujemo savremeno opremljene svlačionice, funkcionalne tuš kabine , lopte , markere i svu prateću opremu za fudbal. Nakon utakmice možete se osvežiti u našem kafeu uz obiman izbor pića, napitaka i kafa. Takođe kod nas možete da gledate i prenos fudbalskih utakmica. Imamo i obezbeđen i veliki parking za sve naše posetioce.

Pored termina za fudbal nudimo takođe rekreaciju u vidu fitnesa, joge, pilatesa i stonog tenisa za sve zaposlene po promotivnim cenama.

Iznajmljivanje balona za fudbal Mirijevo vrši se po najpristupačnijoj ceni u Beogradu. Naš cilj je da kvalitetom i povoljnošću naših usluga postanemo Vaš prvi i jedini izbor kada tražite balon za fudbal.

Iznajmljivanje termina za fudbal u našem balonu možete uraditi pozivom na naš broj telefona 064/034-9494

Cene termina su VIKENDOM OD 3000 DO 4000 RADNIM DANOM OD 3000 DO 4500.

Organizujemo i proslave sportskih rođendana za uzraste od 5 god. do 14 god.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.