Stomatološka ordinacija Pesoni Dent

Adresa: Lomina 5, TC Zeleni Venac (II sprat), Stari grad, Beograd

Telefon: 011/2623-801, 063/8040-394

E-mail: pesoni.dent@gmail.com

Stomatološku ordinaciju "Pesoni Dent" pronaći ćete na Savskom vencu, u Lominoj ulici broj 5, u TC Zeleni Venac, na drugom spratu, u Beogradu. Vlasnica ordinacije i stomatolog dr Marijana Janković u saradnji sa svojim stručnim timom, nastoji da Vam omogući da se osmehnete sa samopouzdanjem u svakoj prilici. Osnovna delatnost naše ordinacije ogleda se u pružanju kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima.

Stručni saveti koje Vam mogu dati stomatolozi naše ordinacije, pomoći će Vam da Vaše zube sačuvate i održite zdravim na zadovoljavajućem nivou. Ukazaćemo Vam na najčešće greške koje se javljaju prilikom pranja i održavanja zuba, što dovodi do kvarenja istih.

Usluge stomatološke ordinacije "Pesoni Dent" su:
- estetska stomatologija ( bele plombe )
- izbeljivanje zuba
- parodontologija
- protetika ( krunice i mostovi, keramičke proteze, vizil proteze )
- implantacija zuba

Tim stručnih stomatologa oslanjenjem na stečeno znanje tokom godina rada i iskustvo u praksi, omogućiće Vam da imate zdrave i estetski lepe zube. Popravke zuba u našoj stomatološkoj ordinaciji, nastojimo da sprovodimo koliko je moguće bezbolno, kako bi se naši pacijenti osećali prijatnije.

Različita hrana i piće koju konzumiramo svakodnevno dovode to tamnjenja zuba. Budući da ne postoji osoba koja ne želi da ima bele i lepe zube, izbeljivanje zuba je postala sve učestalija metoda koja ima za zadatak da Vam omogući da budete ponosni na svoj osmeh.

Pristupačne cene naših usluga izbeljivanja zuba, protetike, parodontopatije, implantacije zuba i estetske stomatologije, učinili su da postanemo Vaš pravi izbor.

Svratite na pregled do stomatološke ordinacije "Pesoni Dent" i povedite računa o zdravlju Vaših usta i zuba. Vaš zdrav i blistav osmeh je dokaz kvaliteta naših usluga.
Izbeljivanje zuba, protetika, parodontologija, implantacija zuba i estetska stomatologija u cilju savršenog izgleda Vašem osmeha.

Stomatolog dr Marijana Janković, "Pesoni Dent" Savski venac, Beograd stomatološka ordinacija.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.