Stomatološka ordinacija C Orthopan

Adresa: Cvijićeva 130, Palilula,

Telefon: 011/2752-849, 069/130-1301

E-mail: info@snimanjezuba.rs

Sajt: www.snimanjezuba.rs

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na Twitter-u
C ORTHOPAN


Digitalno snimanje zuba predstavlja uslugu najpreciznijeg snimanja i najmanjeg zračenja. Snimanje digitalnih ortopana, pojedinačnih zuba, kraniograma za ortodontsku dijagnostiku, 3D maksilarnih sinusa i temporomandibularnog zgloba, maksile i mandibule u CBCT tehnologiji kao i izradu cefalometrijskih analiza za orodonte.
Dijagnostička vrednost ovih snimaka predstavlja zlatni standard u implantološkoj dijagnostici kao i u većini stomatoloških oblasti i grana. Tehnologija konusnog zračenja omogućila je trodimenzionalni prikaz anatomskih struktura uz bitno smanjeno zračenjau odnosu na klasične CT uređaje i predstavlja najsavremeniji pristup u stomatološkoj dijagnostici.

Sve vrste snimanja zuba rade se na vrhunskim stomatološkim rendgenima sa najmanjim mogućim zračenjem za pacijenta.
Sigurnost pacijenata je na prvom mestu. Snimanje provode posebno obučeni inženjeri medicinske radiologije s višegodišnjim iskustvom u dentalnoj radiologiji koji prolaze dodatnu edukciju prema pravilima Zavoda za zaštitu od zračenja. Naši snimci prilagođenji su prema potrebama onih kojiih analiziraju, tj. čitaju i imaju najveću moguću dijagnostičku vrednost. Zbog toga s ponosom možemo reći da smo vodeća ustanova za stomatološki rendgen u Srbiji. To smo postigli najvišim standardom kvaliteta, uvođenjem novih tehnologija, primenom svih pravila zaštite od zračenja, odnosom prema pacijentima ivisoko profesionalnim principima prema kolegama stomatolozima.

Snimke možete preuzeti nekoliko minuta nakon snimanja u zavisnosti od vrste snimanja.
Snimanja nije potrebno zakazivati, dostupni smo Vam u vremenu od 8 do 20h radnim danima i nešto kraće subotom od 9 do 15h.
Za Vas jedini u gradu imamo obezbeđen besplatan parking u objektu Zira u trajanju od 1h.

Čekamo Vas u prijatnom i savremenom objektu u ulici Cvijićeva 130.

Usluge:

Dentalni radiogram

Digitalni ortopan


Ortopan je način na koji se snima kompletna vilica uključujući i sinuse. On se preporučuje kod osoba koje idu na operaciju ili koje imaju problem sa umnjacima koji još nisu izrasli. Snimanje ortopanom traje samo nekoliko sekundi i snimci su odmah gotovi. Snimak se dalje nosi stomatologu koji tačno i precizno može da vidi položaje svih zuba, njihove korenove, stanje umnjaka, ciste, upalne procese i sve ostalo što ima veze sa zubima. Ne preporučuje se ukoliko vas muči samo jedan zub. Ortopan predstavlja panoramsku sliku kompletne gornje i donje vilice na kojima su jasno vidljivi znaci komplikacija pri korenu ili na samom zubu, pa čak i na desnima. Ovo je odličan način za prevenciju bolesti usta i zuba.

Dečiji ortopan

Dečiji digitalni ortopan je snimanje sa znatno smanjenom dozom zračenja

TM Zglob

TM Zglob je snimak viličnih zglobova prilikom zatvaranja i otvaranja usta, i vrlo precizno može da ukaže na bilo koju disfunkcionalnost zgloba.

Telerendgen: Profilni, Frontalni

Paralnazalne

Maksilarni sinusi-najveći od sinusa smešteni u gornjoj vilici, ispod očiju i Etmoidalni sinusi – mali prostori unutar etmoidalne kosti između nosa i očiju.

3D Radiogram

U C Orthopanu se koriste najsavremeniji digitalni uređaji vodeće svetske kompanije u oblasti dentalne radiologije SOREDEX CRANEX 3D. CRANEX® 3D je visoko kvalitetni sistem za stomatološku dijagnostiku, sapanoramskim, trodimenzionalnim, cefalometrijskim Cone Beam 3D programom za snimanje. Preciznost ove vrste snimaka nudi stomatolozima najprecizniju moguću dijagnostiku I uvid u najsitnije detalje stanja usne duplje

3D

C Orthopanu se koriste najsavremeniji digitalni uređaji vodeće svetske kompanije u oblasti dentalne radiologije SOREDEX CRANEX 3D. CRANEX® 3D je visoko kvalitetni sistem za stomatološku dijagnostiku, sa panoramskim, trodimenzionalnim, cefalometrijskim Cone Beam 3D programom za snimanje. Preciznost ove vrste snimaka nudi stomatolozima najprecizniju moguću dijagnostiku i uvid u najsitnije detalje stanja usne duplje.

3D Radionica

Kod nas možete dobiti kompletnu obuku, tehničku pomoć i odgovore na sva druga pitanja vezana za 3D tehnologiju, korišćenje softvera i snalaženje sa 3D snimcima.

Organizujemo 3D radionice pojedinačno, grupno, u Vašem ili našem prostoru.

Sve radionice su besplatne.

Cenovnik

DENTALNI RADIOGRAM 400 din
DIGITALNI ORTOPAN 1000 din
DEČIJI ORTOPAN 1000 din
TM ZGLOB 1000 din
PROFILNI TELERENDGEN 1000 din
FRONTALNI TELERENDGEN 1000 din
PARANAZALNE ŠUPLJINE 1000 din

FILM+CD 1250 din

3D RADIOGRAM
S 6x8cm 5000 din
M 12x8cm 5000 din
XL 12x16cm 5000 din
MAKSILARNI SINUSI 5000 din


ORTOPAN I 3D SNIMKE MOŽETE DOBITI E-MAILOM ILI PREUZETI PREKO DROPBOX-a!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.