Stomatološka ordinacija Anadent

Adresa: Admirala Geprata 6/12, Savski Venac, Beograd

Telefon: 011/7620-613, 011/306-5572, 065/274-7777

E-mail: office@anadent.com

Sajt: www.anadent.co.rs

Pratite nas na Facebook-u
Stomatološka ordinacija ANADENT od svog osnivanja stavlja akcenat na brzu i kvalitetnu uslugu koja prati najnovija dostignuća savremene stomatologije i koristi najkvalitetnije materijale današnjice.

U prijatnom i opuštenom ambijentu naše ordinacije sačekaće vas ljubazna doktorka koja će zajedno sa vama pokušati da vas oslobodi svih bezrazložnih strahova vezanih za stomatološke intervencije i da vam ponudi rešenje za vas koje će biti finansijski prihvatljivo. Ukoliko vam je stalo da održite zdravlje vaših zuba i usta možete postati naš klijent a mi ćemo vam omogućiti da vam odlazak stomatologu postane nešto normalno i prijatno.
Pregled i saveti su besplatni, a ako postanete naš redovan klijent moći ćete da uživate u raznim beneficijama koje uvek odobravamo.
Studenti u našoj ordinaciji imaju stalan popust na sve usluge.
Kod nas postoje povoljni porodični paketi. Ukoliko ste zainteresovani javite se i mi ćemo se potruditi da dobijete kvalitetnu uslugu – estetsku i funkcionalnu.


Usluge koje vršimo obuhvataju sve oblasti savremene stomatologije:

1. PARODONTOLOGIJA
2. ORTODONCIJA
3. ESTETSKA STOMATOLOGIJA
4. KONZERVATIVA
5. PROTETIKA
6. DEČIJA I PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA
7. ORALNA HIRURGIJA


Ukoliko je potrebno i ako to usluga zahteva dr Gvozdenović angažuje eminentne stručnjake sa Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.


stomatoloske ordinacije, stomatoloske ordinacije beograd, stomatoloske ordinacije savski venac, anadent, stomatoloska ordinacija anadent, izbeljivanje zuba, nove metode izbeljivanja zuba, konzervativa, dečija stomatologija, preventivna stomatologija, oralna hirurgija, parodontologija, protetika, ortodoncija, estetska stomatologija, popust za studente, porodični paketi
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.