Ordinacija estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac

Adresa: Nušićeva 5 (ulaz iz Čumićeve 1), Stari Grad, Beograd

Telefon: 011 3348818; 060 3348818

Sajt: www.cabunac.com

Pratite nas na Facebook-u
Stomatološka ordinacija "Dr Jovan Cabunac" je osnovana 1999. godine i bazirana je na primeni savremenih metoda estetske stomatologije, sa ciljem da se postigne jedinstvo najboljih funkcionalnih rešenja i vrhunske estetike zuba, usta i osmeha.

Dr Jovan Cabunac, spec. stom. protetike i spec. oralne implantologije, kontinuirano se edukuje iz oblasti estetske stomatologije, implantologije i primene lasera u stomatologiji, na stranim i domaćim kongresima i edukativnim radionicama u zemlji, Evropi i Americi. Održao je više predavanja i workshop- ova iz različitih oblasti estetske stomatologije u Srbiji i inostranstvu.

Pacijentima su na raspolaganju usluge iz sledećih oblasti:
• Estetska stomatologija
• Protetika
• Popravke zuba
• Dečja stomatologija
• Hirurgija
• Implantologija
• Anti-aging u stomatologiji

Na osnovu kliničkog pregleda i obavljenih analiza doktor pravi plan terapije svakom pacijentu pojedinačno. Pri donošenju konačnog rešenja estetski stomatolog vodi računa o obliku lica, obliku, veličini, boji i položaju zuba, izgledu desni (da li se vide pri osmehu), usnama, tonusu kože, boji kose i tena, da bi mogao da se "načini" potpuno nov, ulepšan i podmlađen osmeh koji izgleda prirodno.

Potpuna promena osmeha (smile makeover)

Smile makeoverom poboljšavamo izgled osmeha, primenom jedne ili više procedura iz oblasti estetske stomatologije, kao što su fasete, implantati, ortodontski tretman i izbeljivanje zuba. Rekonstrukcija celog zubika može da rešava funkcionalne probleme zagrižaja, mišića, zuba i koštanih tkiva.

Fasete, keramički ili kompozitni listići

Fasetama se menjaju izgled, boja i položaj zuba. To je minimalno invazivna metoda kojom se postiže maksimalan estetski učinak . Fasete su tanki listići keramike ili kompozita koje se lepe za površinu zuba. Kod izrade faseta neophodno je voditi računa o proporcijama lica i naravno o fonetici.

Beljenje zuba laserom

Beljenje zuba je najčešće primenjivana metoda u estetskoj stomatologiji. Zubi tamne od duvana, hrane, pića, kafe, crnog vina ili loše higijene. Izbeljeni zubi znatno menjaju izgled osmeha. Upotreba lasera omogućava da se postignu maksimalni rezultati. Metoda je potpuno bezbedna i bezopasna za zube.

Krunice i mostovi

Krune i mostovi služe da nadoknade krunični deo zuba i nedostajuće zube. Postoji više vrsta a osnovna podela je na metalokeramičke i bezmetalne. Kod bezmetalne keramike svetlost se prelama i prolazi kroz sve slojeve krune kao kod prirodnog zuba pa ih je gotovo nemoguće razlikovati od pravih zuba.

Implantati

Implantati su zamenici izgubljenog korena zuba (titanijumski "šrafovi" koji se hirurškim putem ugrađuju u vilične kosti). Služe kao nosači krune ili mosta i kao takvi omogućavaju pacijentima veću sigurnost pri žvakanju i govoru. Ugradnja implantata je intervencija koju pacijenti dobro podnose.


Fasete, Implantati, Beljenje zuba, Keramicke krunice, Antiaging, Bele plombe, Mostovi, Protetika, Ortodoncija, Hirurgija
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.