Zemun plast

Adresa: Cara Dušana 165, Zemun, Beograd

Telefon: 011 2619 232; 063 215 319

E-mail: zemunplast@gmail.com

Sajt: www.zemunplast.com

Pratite nas na Facebook-u
Offset Štampa

Offset štampa je najčešće korišćena tehnika štampe gde se štampana slika prenosi sa grafičke forme preko gumom obloženog cilindra na štampani materijal. Takav način indirektne štampe omogućava visok kvalitet odštampanog materijala.

Postoji više različitih podvrsta indirektne štampe (tehnike ravne, visoke i duboke), od kojih je postupak ravnog ofseta danas najrasprostranjeniji postupak štampanja; ona pokriva 80% štamparske delatnosti u celom svetu.

Osnovne prednosti ofset štampe su mogućnost štampe različitih proizvoda u visokom tiražu i kvalitetu a po niskoj tržišnoj ceni.

Brošure i Katalozi
Brosure i Katalozi su popularna i opšte primenljiva sredstva informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih proizvoda i usluga. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira u različitom opsegu, te ih dorađujemo na različite načine, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti. Pustite masti na volju ili nas konataktirajte da zajedno dodjemo do prihvatljivog rešenja.

Fascikle / Koverte
Fascikla je proizvod koji služi za odlaganje stampanog promo materijala. Obično ih izrađujemo u A4 formatu. Najčešće ih stampamo iz colora, ali ih možemo stampatiti i u jednoj, dve ili tri boje, jednostrano ili obostrano. Fascikle možemo plastificirati (mat ili sjajno) ili lakirati (parcijalno ili potpuno).

Koverte - Koverte bi mogli nazvati ambalažom za pismo i dokumente i koristimo je kada dokumente ili pisma želimo poslati poštom ili dostavom njihovom primaocu. Najčešće upotrebljavana koverta je popularno zvana "American forma" ~ 230 x 110 mm.

Flajeri / Plakati
Letak - Flajer je popularno i opšte primenljivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koristi se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih vrsta proizvoda. Letci – flajeri su jedno od najjačih oružja za borbu u poziciji na tržištu.

Plakat ili poster najlakše možemo definisati kao stampani promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta...)

Memorandumi
Memorandum je list papira, najčešće A4 formata, na kojem se nalaze osnovni podaci Vašeg poduzeća. Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštivati, jedno od njih govori da svako poduzeće ima vlastiti, originalan memorandum.

Vizit Karte
Vizitke, Vizit karte - Vizitkarta, vizitka je standardnog formata (najčešći je 90 x 50 mm, 85 x 55 mm) razmjenjuje se prilikom poslovnih susreta, obicno se radi na 300 gr. papiru sa dodatkom sjajne ili mat plastifikacije, a redje i sa dodatkom zlatotiska ,blindruka ili termografije. Za manji broj komada *ispod 500 komada preporučuje se digitalna stampa.

Auto Grafika
Brendiranje vozila ili autografika je savršen naćin da imate pokretnu reklamu koja će prenositi Vašu poruku i pribliziti Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Da bi autoreklama bila efektna potrebno je uklopiti dobro grafičko rešenje sa pravilnim izborom materijala. \

Roll up Baneri
Roll up baneri predstavljaju nezamenljiv deo promo opreme namenjen za indoor ili outdoor promocije. Roll up baner sacinjavaju:
- AL konstrukcija
- Štampa na ceradnom baner platnu
- Prenosna torba.
Roll up baner predstavlja rekvizit koji je ima široku upotrebnu vrednost i veoma je rasprostranjen u promociji prezentaciji proizvoda i usluga.

Kalendari
Kalendar je popularno sredstvo koje vas prati 365 dana u godini i kao takvo idealan je poslovni poklon vašim partnerima. U ponudi imamo zidne kalendare, stolne (cd) kalendare, te tromesečne kalendare. Kalendare nudimo u tipskim varijantama gde se uštampava Vaša reklamna poruka i kontakt podaci ili kao potpuno univerzalan proizvod koji ce se prilagoditi samo Vašim potrebama i željama.

Kancelarijski pribor
Kancelarijski pribor je veoma važna stvar u svakoj kancelariji. Time pokazujete mnogo stvari. Izaberite pribor po meri i budite jedinstveni!

Kape i Kačketi
Glava i kapa su nerazdvojni jer kapa služi za pokrivanje glave. Glava služi za sticanje znanja, a kapa služi za čuvanje stečenog, i tako kapa štiti glavu u jeziku mita. Mi pravimo kape i kačkete po vašem izboru!

Keramika
Reklamne šolje i piksle koje imamo u ponudi su keramičke i sublimacione šolje i piksle. I jedne i druge se mogu brendirati po želji klijenata sublimacionom stampom na šoljama i pikslama uz obaveznu termičku obradu štampe koja garantuje njenu dugotrajnost i izdržljivost, a sublimaciona tehnika štampe pruža mogućnost štampe u punom koloru čak i u najzahtevnijim nijansama.

Kese
Reklamne kese su veoma efektan reklamni proizvod, rade se u standardnim i ne standardnim formatima prema želji klijenenta, a u skaldu sa tehnčikim mogućnostima.

Kišobrani
Kišobran je funkcionalan proizvod koji pored svoje osnovne upotrebne vrednosti sve česće nalazi svoju primenu I u domenu reklamnog proizvoda. U našoj bogatoj ponudi imamo reklamne kišobrane koji se brendiraju tehnikom sito štampe na poljima kišobrana. Stalan lager kišobrana, bogat izbor boja, brendiranje reklamnih kišobrana I uvek pristupačne cene kišobrana su naš poziv za saradnju sa svim zainteresovanim klijentima.

Majice
Štampa na majicama se radi tehnikom digitalne štampe direktno na majicu bez preslikača, folije, sita...
Mašina je poslednje generacije što garantuje izuzetan otisak i postojanost boja, a svaka odštampana majica se nakon štampe tretira termo presom koja dodatno fiksira štampu i povećava otpornost otiska. Majice se mogu poručiti u standardnim veličinama po želji, a štampa je otporna na otkuvavanje i mašinsko pranje.

Olovke
Olovke su neizostavan vid reklame! Bilo da reklamu radite na drvenim, plastičnim ili metalnim olovkama ona je najisplativija i najbolja! Olovka će vam uvek trebati a zašto da kod sebe nemate olovku sa svojom reklamom?

Privesci i Trakice
PRIVESCI su pogodni za brendiranje različitim tehnikama štampe i to tampon štampom, sito štampom ili PVC nalepnicama. Preporučujemo tehniku tampon štampe gde se i najbolji efekti postižu u štampi do dve boje.Kod metalnih privezaka preporučujemo brendiranje tehnikom laserske gravure .Ovo je tehnika brendiranja koja proizvodi trajan efekat brendinga. Ako se pak odlucite za brendiranje u boji onda je preporuka da se na metalnim privescima radi štampa dvokomponentom bojom koja garantuje dosta duži i dugotrajniji otisak.

Rokovnici i Notesi
Rokovnici i notesi predstavljaju nezamenljiv reklamni proizvod koji se koristi tokom cele godine. Oni su idealni poslovni pokloni koji ce Vaši klijenti uvek držati na stolu na svim važnim poslovnim sastancima tokom godine. Zato odaberite kvalitetan rokovnik i notes jer će oni cele godine biti Vaša pokretna reklama.

Satovi
SATOVI su promo proizvod koji privlači pažnju u svakom prostoru svojom pojavom i željom za infomisanjem o tačnom vremenu. Nesvesno privlači pažnju i ostavlja upečatljiv reklamni efekat. U našoj ponudi reklamnih satova izdvajamo poslovne satove za otmene kancelarije, zidne satove i stone promo satove.

Tabure
Tabure je napravljen od prvoklasnog materijala koji sacinjavaju sledeci elementi:
Hilzna koja trpi pritisak do 7 tona ,oblge su od iverice i lesonitnih ploca, a spoljasnji deo cini eko koza.
Na eko kozi se radi stampa soleventnim eko bojama, i otisak stampe je UV i vodotporan. Garancija na otisak stampe pri unutrasnjoj upotrebi je do 2 godine, odrazava se pomocu redovnih hemijskih sredstava.

USB Flash
Predstavljamo Vam potpuni novitet u našoj ponudi - USB Flash memoriju. USB Flash memorija predstavlja veoma praktičan i moderan promo poklon. U našoj ponudi su trenutno dostupna tri modela u 3 raspoloživa kapaciteta (4 GB, 8 GB i 16 GB)!

Upaljači
U ponudi imamo veliki izbor plasticnih upaljaca iz kategorije kremen upaljaca i elektronaca, ali I bogat izbor metalnih upaljaca pojedinacno pakovanih u luksuzna pakovanja. Za plastican upaljac preporucujemo tehniku brendiranja sito ili tampon stampom, a za metalne upaljace preporucujemo brendiranje tehnikom laserske gravure. Priprema za stampu ili lasersku gravuru na reklamnim upaljacima se dostavlja u vektorskim formatima sa tekstom pretvorenim u krive, za svaku potrebnu pomoc mozete kontaktirati naseg dizajnera koji Vam stoji na raspolaganju.

Maske za Mobilni Telefon
Prateći svetske trendove u ponudi imamo maske za mobilne telefone namenjene za sublimacionu štampu.
Nudimo više vrsti maski namenjenih za različite vidove štampe.
Najkvalitetnije su 3D maske i njihova glavna prednost je što se na njima radi 3D štampa uz pomoć 3D prese.
Ako ne posedujete termo presu, već samo ravnu ili kombo presu možete da radite gumene ili plastične maske sa umetkom za štampu napravljenim od aluminijuma A klase. Sve maske su od kvalitetnog materijala i dimenzija da dobro prijanjaju na telefone.
U ponudi imamo maske za sve najpopularnije modele telefona. Imamo maske za Samsung Galaxy 2, 3, 4, iPhone 3, 4, 5...

Šolje
Prateći svetske trendove u ponudi imamo šolje namenjene za sublimacionu štampu.
Nudimo više vrsta šolji namenjenih za različite vidove štampe.
Najkvalitetnije su 3D šolje i njihova glavna prednost je što se na njima radi 3D štampa uz pomoć 3D prese. Sve šolje su od kvalitetnog materijala.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.