Salon lepote i solarijum Goca MN

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 102/42, Novi Beograd, Beograd

Telefon: 011/311-8150, 064/112-3491

Frizersko-kozmetički salon Goca, nalazi se na Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina 10z, lok 42 u YBC. Svojim cenjenim klijentima pruža usluge iz frizersko-kozmetičke oblasti. Svojim dugogodišnjim postojanjem, iskustvom i strucnošću, stekala je veliki broj stalnih klijenata. Poseban akcenat stavljamo na proizvode renomiranih svetskih brendova (MAXFAKTOR, SUBRINA...)
Prijatan ambijent, profesionalna usluga i popularne cene, pravi su razlog da posetite ovaj eminentni salon. Mnoge ličnosti iz javnog života, pronašle su svoju oazu za negu lepote, ukazale nam poverenje i potvrdile kvalitet nasih usluga. Stručni seminari, sajmovi i inovacije su deo konstantnog usavršavanja iz oblasti frizersko-kozmetičkih usluga.
Pridružite se klubu uspešnih i probudite Vašu ličnost, samopouzdanje i lepotu...

Priroda je dala svoje. Na Vama je samo da budete negovani i lepi, uz pomoć onih kojima je posao Vaša lepota! “GOCA“ je jedna od tih, koja će učiniti sve što je potrebno da zasijate, svaki put kada izađete iz salona !

Proverite zašto nas vole!!!

Nadogradnja kose, brazilsko ispravljanje, dubinska nega, anticelulit
Dubinsko pranje kose - Tretman koji je namenjen da dodatno hidrira, regeneriše i neguje vašu kosu. Saradnja sa italijanskom kućom (Seward Mediter) se pokazala više nego uspešna uz mnoštvo zadovoljnih mušterija.

Senčenje - Vrsta pramenova dva do tri tona svetlijih ili tamnijih od Vaše trenutne boje. Rezultat je osvežena kosa puna živosti.

Radno vreme:

- ponedeljak - subota 8-20h
- nedelja 9-16h
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.