Edukativni Centar English&Spanish Language School

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 109, Novi Beograd,

Telefon: 060/017-30-05

E-mail: edc.ucenjestranihjezika@gmail.com

Sajt: www.ucenjestranihjezika.com

  Edukativni Centar English&Spanish Language School je specijalizovana ustanova za učenje stranih jezika osnovana 2010.godine, a od septembra ove godine nalazimo se na novoj lokaciji u Bulevaru Mihajla Pupina br.109, na Novom Beogradu.

  Učenje stranog jezika u English&Spanish Language School zasnovano je na najsavremenijim nastavnim metodama, pristupima i tehnikama učenja stranog jezika. Time se ravnomerno razvijaju najznačajnije jezičke kompetencije: čitanje, pisanje, izražavanje i razumevanje. Ipak, komunikativni pristup učenju je naš imperativ, a to je pristup u kome su profesor i učenici u komunikativnom procesu u okviru različitih društvenih situacija, pa tako jezik postaje kreativan i uzbudljiv put otkrivanja ne samo stranog jezika, već i njegovih govornika i strane kulture.

  Sav didaktički materijal u potpunosti je prilagođen interesovanjima, znanju i potrebama učenika, a njegov cilj je da omogući učenicima da usvoje znanje o samom jeziku kao i da im pomogne da razviju sposobnost upotrebe tog jezika.

  U ponudi imamo kurseve engleskog i španskog jezika za decu predškolskog uzrasta, osnovce, srednjoškolce, kao i standardne i specijalizovane kurseve za odrasle.

  Od specijalizovanih kurseva izdvajamo: kurs poslovnog engleskog jezika, konverzacijski kurs engleskog jezika, kao i specijalni pripremni kurs za polaganje prijemnog ispita za upis na Filološki fakultet.

  Svi predavači su diplomirani profesori koji svoje znanje i profesionalno iskustvo neprestano obogaćuju različitim seminarima kako u zemlji tako i u inostranstvu.

  Časovi se odvijaju se u prijatnoj atmosferi moderno opremljenih učionica. Veoma su dinamični i zabavni, jer najviše insistiramo na aktivnoj ulozi kako profesora tako i učenika, a koristimo i najsavremenije audio i vizuelne metode učenja.

  Broj polaznika u grupi je od 4-8 tako da profesor ima dovoljno vremena da se posveti svakom učeniku.

  U zavisnosti od potrebe samih polaznika, moguć je i rad u mini grupama od 2-4 polaznika.

  Nivoi učenja stranih jezika potpuno su usaglašeni sa evropskim standardima (Common European Framework of Reference).
  InfoRS portal

  Copyright © 2012, InfoRS portal
  Uslovi korišćenja

  Potrebno je da popunite sva polja.