Estetik studio Ideal

Adresa: Tomasa Edisona 10, Sremčica // Požeška 134, Banovo brdo,

Telefon: 011/2521-149, 011/2522-656 // 063/565-283

E-mail: ideales@eunet.rs

ESTETIK STUDIO IDEAL

Studio za negu lepote i zdravlja, sa velikim ambicijama, postoji, unapređuje se i usavršava već trinaest godina. Zamisljen kao kozmeticki salon koji ce idealizovati lepote nail art-a, zdravog izgleda, lepe figure.

Noviteti u našem salonu se sa godinama dopunjuju, te vam možemo predstaviti i ponuditi nešto jedinstveno,

DERMALIFE SPA JET KAPSULA, relaksacija za dušu i telo.

Kapsula ubrzava metabolizam, hidrira telo, oporavlja kožu i stimuliše čula kompletnim spektrom vidljive svetlosti. Preporučena učestalost tretmana je jedan do dva puta nedeljno, a pauza se pravi 48 sati između tretmana. Kapsula sadrži jedanaest programa od kojih su najtraženiji oni za gubitak telelesne težine, anticellulit program, redukcija stresa kao i protokol za bol.

Vremenom je studio okupio obučen i stručno specijalizovan tim ljudi koji odlikuje profesionalizam i jedinstven pogled na zdravlje i lepotu.
U saradnji sa znacajnim, renomiranim kućama iz oblasti nege (AFRODITA, O.P.I., MEGA SUN), pružamo klijentima aktualne tretmane i preparate za profesionalnu upotrebu.

Studio je opremljen svim pratecim elementima neophodnim za maksimalan efekat ugovorenog tretmana (aparat za masažu sa ultrazvukom i vakumom, IPL elektrostimulator SORISA-GPO2, jedan od novijih i definitivno najboljih elektrostimulatora na tržištu, profesionalni aparat za tretmane lica, ANESI BEAUTY SPA za parafinsko pakovanje ruku)

U ponudi izdvajamo uklanjanje ožiljaka i fleka, hijaluron i kolagen ampule, nadogradnja trepavica (trajnost mesec dana), mikrodermoabrazija, tretmani lica i tela, nadogradnja i izlivanje noktiju, gel lakovi, sve vrste masaza tela uz aromaterapiju, permanentno bojenje obrva i trepavica, kinesio taping , dermalife spa jet kapsula po promotivnim cenama.

Salon se sastoji iz dva zasebna klimatizovana objekta.Jedan objekat namenjen je za tretmane lica, tela, masaže i DERMALIFE JET SPA KAPSULU, uz prijatan ambijent, boje,odvojen za potpuni užitak, relaksaciju i odmor.

Drugo deo namenjen je za kozmetičke usluge (pedikir, nadogradnje noktiju, solarijum i depilaciju (hladna depilacija, najnovijim voskom na trzištu)

Salon poseduje dva solarijuma:

*MEGA SUN 7000
*MEGA SUN 6700

Dođite i uverite se sami u kvalitet naših usluga, Zato smo sa vama punih 13 godina!

Vaš
ESTETIK STUDIO IDEAL
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.