DreamSkin

Adresa: Trnska 27, Vračar,

Telefon: 011/2459-887, 066/211-105

E-mail: kontakt@dream-skin.rs

Sajt: www.dream-skin.rs

Pratite nas na Facebook-u
U blizini Bulevara Kralja Aleksandra i Kalenić pijace, u mirnom delu Vračara, nalazi se Dream Skin – Vaš Centar za negu lica i tela. Želimo Vam dobrodošlicu.
Doktorka Dragica Sofronić sa svojim stručnim timom uspešno vodi Dream Skin na zadovoljstvo svojih klijentkinja i klijenata. Od samog početka ulažemo veliki trud u stalnu edukaciju kao i velika sredstva u najmoderniju aparaturu kako bismo Vam mogli ponuditi najnovije i najefikasnije tretmane za rešavanje najraznovrsnih problema kože (antiaging, trajno uklanjanje dlačica i dr.). Poklonite nam svoje poverenje te zablistajte i uživajte u svom licu i telu!

Naši klijenti mogu očekivati profesionalan tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate na neoštećenoj koži.

Apsolutno SVE u našem radu podređeno je našem najvažnijem cilju, našoj poslovnoj filozofiji i misiji, a to je zadovoljan klijent, što znači da je klijent uvek na prvom mestu. Stavljamo veliki naglasak na stvaranje dobrog odnosa između pacijenta i doktora od prve posete. Mi pazimo na svakog klijenta kao da je član naše porodice koji zaslužuje ništa manje od najbolje moguće brige.

Pogledajte naše tretmane, a želite li besplatne konsultacije s dr Dragicom Sofronić kontaktirajte nas bez ikakvih obveza, biće nam zadovoljstvo pomoći Vam!

“Mera našeg uspeha je Vaše zadovoljstvo”.

Tretmani:
-Epilacija (Laserska,Elektroepilacija, Enzimska)
-Mezo terapija(Mezo terapija lica, Mezo terapija tela, Dermaroler)
-3D Mezoniti
-PRP terapija pomlađivanja matičnim ćelijama
-Dermalni fileri
-Botox terapija bora lica
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.