Stentor S

Adresa: Ada jezero 48, Beograd, Beograd

Telefon: 060 530 1776

Na obali beogradskog mora niklo je mesto nesvakidašnje harmonije. Kafe-restoran Stentor S omogućava Vam užitak u jedinstvenom drvenom ambijentu koji odiše elegantnom tradicijom. Namera nam je bila da našim gostima poklonimo utočište od gradskog života i atmosferu sopstvenog doma gde ćete moći da uživate u prvoj jutarnjoj kafi ali I romantičnoj večeri i prijatnom razgovoru sa svojim bližnjima.

Ono što nas posve izdvaja od ostalih jesu apartmani koji ukrašavaju sprat našeg restorana. Ljubitelje harmoničnih I romantičnih vikenda privilegovali smo da to učine u sopstvenom gradu, daleko od obaveza, u prirodi i raskoši najlepšeg beogradskog izletišta.

Usluga

Kako bismo zadovoljili i najinstančanije ukuse, iz naše kuhinje izlaze i domaći specijaliteti, ali i internacionalni predstavnici. Uz dobro jelo uvek je išlo i dobro piće, tako da budite uvereni da ćemo vas i tu slediti. A da bi klima vašeg novog doma bila potpuna, tu je i druželjubivo osoblje koje vas može uputiti u svet hedonizma.

Restoran je pogodan je za poslovne ručkove, kao kutak za zaljubljene, porodične namene, poslovne prezentacije, za organizaciju proslava i svečanosti, za opuštene večere uz muziku.

Kafe-restoran Stentor S nalazimo se Ada jezero 48, Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.