Restoran Versus

Adresa: Mihaila Gavrilovića 6, Vračar,

Telefon: 011/40-76-932, 062/12-03-154

E-mail: restoranversus@gmail.com

Sajt: www.restoranversus.com

Pratite nas na Facebook-u
Dobrodošli u Restoran Versus

Novootvoreni kafe restoran Versus, u ulici Mihaila Gavrilovića, 30-tak metara ispod Neimarskog parka ka Južnom bulevaru, odiše posebnim šarmom.

Hedonistički koncept moderno uređenog prostora osvaja nenametljivom elegancijom i pozitivnom energijom. Bilo da svratite na kafu, ili želite da se opustite uz neki koktel ili osvežavajuće piće, pružamo Vam priliku da se odmorite uz čitanje dnevne štampe ili se družite posle napornog radnog dana.

Za one koji vole da uživaju na otvorenom, sa prvim znacima lepog vremena, restoran otvara prostranu, udobnu, lepo uređenu baštu.
Internacionalna kuhinja uz gostoprimljivost našeg osoblja i prijatnu muziku, pružiće Vam mogućnost da uživate sa svojim prijateljima ili sa porodicom, kao i da obavite važan poslovni sastanak.

Za poseban ugođaj uživanja u hrani, kreiran je meni koji zadovoljava želje najizbirljivijih poznavalaca dobre hrane. Uz širok asortiman domaćih i stranih, kvalitetnih vina, možete uživati u vrhunskom tuna steku, odličnom bifteku ,obrok salatama, pastama i domaćim kolačima od kojih preporučujemo sufle i francuski topli kolač.

UNICOM INVEST DOO OGRANAK VERSUS CAFE&RESTAURANT
MIHAILA GAVRILOVIĆA 6 VRAČAR
TELEFONI ZA REZERVACIJE I KONTAKT 062/12-03-154 i 011/40-76-932
RADNO VREME od 08h-24h svim radnim danima i vikendom
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.