Restoran Peking

Adresa: Vuka Karadžića 2, Stari Grad, Beograd

Telefon: 011/218-1931

E-mail: kontakt@peking.co.rs

Sajt: peking.co.rs

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na YouTube-u
U srcu Beograda, u pešačkoj zoni, sakriven od pogleda, u svojoj tajnovitosti nalazi se najstariji restoran kineske kuhinje u Beogradu koji preko tri decenije svojim ambijentom, uslugom i kvalitetom daje poseban ugođaj gostima.
Na samo minut od uzavrele Knez Mihailove ulice, glavne šoping ulice u našem gradu, a opet u svojoj tišini, to je idealno mesto za početak, predah ili kraj vaših lutanja kroz prošlost i sadašnjost Beograda.
Prvi kineski restoran u Beogradu kvalitetom u svim segmentima svoje usluge, dobio je najvišu kategoriju (četiri zvezdice) pri kategorizaciji Ministarstva trgovine, turizma i usluga.
Savremeni lifestyle u gradskim sredinama svakodnevna jurnjava, dinamika i brzi tempo skratili su vreme mnogim stvarima, ali i izoštrili fokus za svakodnevna uživanja. U sklopu restorana Peking nudimo I novootvoreni restoran Street View koji je sposoban da isprati takav tempo, a opet, svojim gostima pruža mogućnost uživanja u novim specijalitetima urbane kuhinje koje priprema I uslužuje naše osoblje.
Svojim kapacitetima (120 mesta), klimatizovanim salama i radnim vremenom od 09:00 do 23:00 radnim danima i vikendom od 13:00 do 20:00, čini da vam boravak bude prijatan a dan savršen. Za organizovane grupe ili proslave radićemo i u nedelju po satnici koja Vama odgovara.

Naš uspeh je u kvalitetu, autentičnosti, unikatnosti i tradiciji.

Kvalitet je dokazan!
Autentičnost je u probranim jelima!
Unikatnost je u originalnom ambijentu!
Tradicija je u prohujalim godinama!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.