Restoran Miloševa Kužina

Adresa: Kneza Miloša 43, Savski venac,

Telefon: 011/2641-066, 063/418-659

Sajt: www.milosevakuzina.rs

Pratite nas na Facebook-u
O nama

Restoran "Miloševa Kužina" nalazi se u Beogradu, u Ulici Kneza Miloša 43. Smešten je u najprometnijem delu grada, a gostima pruža potpuni mir i uživanje. Restoran predstavlja savršen spoj tradicije pripremanja ukusnih jela i načina uživanja u istima u moderno uređenom ambijentu i načinu serviranja. Idealno mesto za dnevne varijante i druženje uz kafu sa prijateljim, prelistavanje dnevne štampe i uživanje u bogatoj ponudi najraznovrsnijih osvežavajućih pića.

Ugostiteljski objekat "Miloševa Kužina" sastoji se iz dva nivoa, u čijem donjem delu se nalazi kafić, dok je na spratu restoran. Klimatizovani restoran poseduje dve sale, kapaciteta od po 20 mesta za sedenje, što ga čini savršenim za organizaciju poslovnnih ručkova i manjih skupova. Gostima je u toku letnjih dana na raspolaganju i prelepa bašta koja je zaklonjena krošnjama drveća od sunčevih zraka.

Vrhunski majstori naše kuhinje pripremaju neodoljive specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje. Oplemenićemo Vaša čula izvrsnim mediteranskim, crnogorskim i nacionalnim jelima, spremljenim po tradicionalnim recepturama. Mnoštvo probranih sastojaka i začina daju našim jelima prepoznatljiv ukus i miris.

Preporučujemo Vam da isprobate:

hladna predjela
topla predjela
supe - čorbe
kuvana jela
jela sa roštilja
jela od ribe
ukusne poslastice

Pored bogate ponude jela na našem meniju, poput Miloševe čorbe, Miloševe salate i drugih, nudimo Vam takođe i najkvalitetnije domaće rakije i vina koja će zagolicati Vašu maštu. Naše ljubazno osoblje će Vam srdačno preporučiti adekvatno piće uz jelo koje ste odabrali, koje će upotpuniti njegov ukus.

Vrhunska usluga, izvrsna hrana i piće, kao i veoma pristupačne cene, razlog su više da svratite do nas. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i zaputite se put našeg restorana.

Biće nam veliko zadovoljstvo da budete naši gosti - KAFE RESTORAN MILOŠEVA KUŽINA –

KOMPLETAN JELOVNIK možete pogledati OVDE!


InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.