Restoran Kod Mire pod Lozom

Adresa: Milorada Petrovića 5a, Beograd

Telefon: 011/2494-012, 064/597-8082

Restoran Kod Mire pod lozom se nalazi u ulici Milorada Petrovića 5a, bogat tradicijom i iskustvom, smešten u mirnom delu grada. Odiše pravom, neopisivom harmonijom kao i ljubaznošću osoblja.
Vođen rukom iskusnih ljudi, gostima odaje utisak kvalitetnog restorana sa širokim asortimanom pića kao i ukusne domaće kuhinje. Na meniju je roštilj na ćumur - prava leskovačka skara, gotova jela, poslastice, kao i specijalutet kuće "vinogradarski file". Takođe, nudimo veliki izbor domaćih vina iz porodičnog podruma vinarije "Jelenković", koja ukusom i mirisom opijaju svakog gosta koji sa osmehom na licu obećava da će se ponovo vratiti.
Sala restorana ukrašena motivima srpskog naroda može ugostiti 50 osoba. Bašta pokrivena vinovom lozom i raznim vrstama cveća, sa kapacitetom od 40 mesta, svakom gostu pruža mir i utisak da se nalazi daleko od gradske vreve.
Restoran priprema sve vrste svečanosti (proslave i poslovni ručkovi), i izlazi u susret svim željama gostiju.
Biće nam drago da nas posetite i uživate u ambijentu i kuhinji našeg restorana, dok će gazdarica Mira i dalje negovati loze da bi vam pružile široku hladovinu.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.