Fat Cat Pub

Adresa: Dobanovačka 15, Zemun, Beograd

Telefon: 064/368-55-80

Pratite nas na Facebook-u
Hladno pivo u Fat Cat Pub-u je najbolji nacin da se rashladite u toplim letnjim danima!

Fat Cat Pub se od drugih mesta izdvaja po tome što, pored uobicajenih vrsta piva i drugih pića, u svojoj ponudi uključuje i posebne vrste piva koje u Beogradu mozete naći samo ovde.
Naime, ovaj pab je za sada jedini pab u gradu gde mozete popiti crveno pivo Krugher od 8% alkohola i novo pivo u Srbiji slovačke pivare Steigher osnovane 1473.god., 20 godina pre otkrića Amerike. Onima koji jos nisu imali prilike da probaju ova piva, zelimo da napomenemo da su po mnogo čemu specifična.
Steiger pivo je pivo izvanrednog ukusa i kvaliteta i kod nas ga možete probati kako svetlo i tamno tako i nešto novo a to je Steiger Rezano pivo. Naime, Steigher Rezano pivo je jedino pivo gde ćete istovremeno iz iste krigle piti svetlo i tamno pivo, i to bez mešanja njihovih boja i ukusa.
Crveno Krugher pivo 8 % Alc. se pravi po ugledu na stara piva nemačkih manastira, a nastaje kombinacijom dve vrste pženog slada, kao i kombinacijom posebnog kvasca i hmelja, čime se dobija specifična aroma i boja. Takodje, posebnim načinom proizvodnje dobija se veći procenat alkohola.

Kazu da o ukusima ne vredi raspravljati, ali ih zato vredi probati! A, kako bi ispijanje hladnog piva ili drugog vama omiljenog pića bilo potpuni užitak tu je i ljubazno osoblje i prijatan ambijent, a sve to u klimatizovanom prostoru i po pristupačnim cenama.
Do Fat Cat Pub-a u Dobanovačkoj broj 15, u Zemunu možete lako stići iz svih delova Beograda, jer se u neposrednoj blizini nalaze autobuske stanice GSP-a na linijama: 15, 17, 45, 73, 83 i 84


fat cat pub, fat cat pub beograd, fat cat pub zemun, steigher pivo, crveno pivo, rezano pivo
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.