Caffe Mydan

Adresa: Kozjačka 3, Beograd

Telefon: 011/369-2974

E-mail: office@mydancaffe.com

Sajt: www.mydancaffe.com

Caffe Mydan Kozjačka 3, Savski venac.

Ovaj veoma prijatan café-restoran spada u grupu jednog od najboljih restorana u našem gradu. Ušuškan je u dvorišnoj kući na Senjaku tako da poseduje prelepu baštu sa puno zelenila nadkrivenom krošnjama drveća, a takodje i velelepnu fontanu koja doprinosi osećaju, da kada posetite naš lokal Vi zaboravite na sve Vaše probleme, i totalno se opustite u prijatnom ambijentu koji Vam pruža Mydan.

Svojim izgledom, prostor koji je sređen u minimalističkom stilu, podseća na najbolje njujorške café barove. Veliki i veoma udoban šank, za kojim rade pravi profesionalci, jednom rečju velemajstori u pripremi kotela, u potpunosti opravdavaju poređenje sa njujorškim barovima i njihovim kvalitetom servisa.

Takodje Mydan Vam pruža mogućnost da u meniju izabereta mnoge vrhunske specijalitete iz najpoznatijih i najboljih nacionalnih svetskih kuhinja. Kada to kažemo, mislimo na kuhinje arapskih , istocnjackih kao I evropskih zemalja. Sadrži lepezu od preko tri stotine jela po purdzbini, koja se pripremaju od gotovo svih vrsta mesa i širokim izborom svežeg povrća. Takođe nudi i vegeterijanske specijalitete. Iz jelovnika za vas izdvajamo marokanski tangine, cous-cous salatu kao i piletinu sa coucous-om, a vrhunski ukus stejkova i sosova morate sami da osetite da bi ste se uverili u njihov kvalitet i savršen ukus. Takodje visok nivo usluge koji ovde možete dobiti je osnov kvaliteta ovog restorana, a širok izbor kvalitetnih vina to isto potvrđuje.


Sa osmehom Vas dočekujemo i zbog Vas smo tu

Vaš Mydan
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.