Guapo Relax - Salon za muškarce

Adresa: Višnjička 30, Karaburma,

Telefon: 011/329-55-50, 061/299-42-63

E-mail: guaporelax@yahoo.com

Sajt: www.guaporelax.com

Pratite nas na Facebook-u
Ukoliko se oduvek maštali o izgledu holivudskih mačo tipova, vapili za izgledom koji privlači pripadnice ženskog pola, na pravom ste mestu! Osetite kako je biti na mestu Džordž Klunija, Šon Konerija, Antonija Bandersa, Vin Dizela i mnogih drugih najpoželjnijih muškaraca modernog doba.
Salon za muškarce "Guapo relax" pronaći ćete u Višnjičkoj ulici broj 30, u Beogradu. Jedinstven u gradu "Guapo relax" salon za muškarce namenjen je savremenim osobama muškog pola koje vode računa o svom izgledu i zdravlju tela i duha.

Moderni muškarci ne koriste više samo penu za brijanje, dezorodans i parfem, niti se njihova briga o telu svela samo na teretanu, već sve češće posećuju kozmetičara, pedikira i manikira. Zahvaljujući upravo ženama, muškarci su postali otvoreniji u pogledu brige i nege o svom izgledu. Naime danas postoji mala nekolicina ljudi koja se ne slaže sa ovakvim ponašanjem.

Usled sve intenzivnijeg i nezdravijeg načina života, koji nesumnjivo ostavlja tragove na koži Vašeg lica, tela, kosi i noktima, želeli smo da pre svega stvorimo mesto koje će Vam obezbediti najbolji vid brige i nege o Vašem izgledu. Iako je današnji muškarac najčešće visoko obrazovan, aktivan i posvećen svom poslu, brz tempo života mu često ne ostavlja dovoljno vremena da se posveti svom izgledu.

Savremen muškarac koji želi da vodi računa o svom izgledu, zna da higijena ne obuhvata samo kupanje, brijanje i šišanje, već da i dodatna nega u vidu manikira, pedikira, tretmana lica i tela, kao i detoksikacije organizma, dovode do harmonije sa njihovim unutrašnjim i spoljašnjim "ja". Neretko moderni muškarci traže profesionalnu pomoć pri izboru kućne nege, koja može odložiti prve znakove starenja.
Individualnim pristupom svakom muškarcu koji želi svoj izgled da dovede do savršenstva, nudimo brojne tretmane za negu lica, tela, kose i noktiju.

Pripremili smo Vam:

- jedinstvenu Guapo masažu celog tela
- Guapo anti age tretman lica sa momentalno vidljivim rezultatima
- Guapo Lus de salud tretman lica uz primenu svetlosne terapije
- Mini Guapo tretman za instant hidrataciju lica koji se radi uz brijanje

Takođe kod nas možete dobiti i uobičajene usluge:
- tretmane lica
- tretmane tela
- pedikir
- manikir
- šišanje
- brijanje
- solarijum
- saunu
- masaže - relax, sportska, deep tissue massage, aromaterapi, vulkansko kamenje, antistres, terapeutska, tajlandska, reflekso, sultan/kraljevska, biznis i masaža lica
- depilaciju - hladna i topla, celo telo, grudi, ruke, noge, prepone
- SpaJet kapsulu

Uskladite savršen odnos Vašeg duha i tela! Oduprite se ubrzanom tempu života i prepustite se stručnim rukama našeg profesionalnog tima. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma i zaboravite na kratko probleme i svakodnevne obaveze. "Guapo" salon za muškarce će Vam pomoći da ostvarite Vaše snove.
Zaplovite sa nama u svet harmonije i blagostanja.

Kontakt telefoni:
011/ 329-55-50
061/ 299-42-63

Web site: www.guaporelax.inc.rs

Radno vreme:
- od utorka do petka do 14 - 22h
- vikendom od 10 - 18h

Tretmani lica, pedikir, manikir, šišanje, brijanje, masaže, solarijum, sauna i SpaJet kapsula.
Mesto gde lepota savremenog muškarca dolazi do izražaja.
Salon za muškarce "Guapo relax", Beograd.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.