Trgovinska radnja Nina BM - Posuđe Metalac

Adresa: Avalska 2a, Čukarica, Beograd

Telefon: 061/138-9951

Trgovinska radnja Nina BM - Posuđe Metalac se nalazi na adresi Avalska 2a na Čukarici.

Kuhinjsko posuđe koje se nalazi u našoj prodavnici predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ovo kuhinjsko posuđe, svaki pojedinačni element, omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjski setovi koji se sastoji od šerpi, lonaca, tiganja i džezvi različitih veličina i zapremina obavezan je sastavni deo svakog doma i nešto bez čega je nemoguće zamisliti modernu kuhinju. Kuhinjski setovi prilagođeni su Vašim potrebama tako da ćete dobiti tačno ono što Vam je potrebno, bez rizika da u nekom trenutku pomislite kako Vam je za kuvanje potrebno nešto dodatno.

Setovi posuđa su od savremenih materijala koji su ekološki i izuzetno efikasni i otporni učiniće da zaboravite Vaše stare šerpe i lonce koje su Vam samo bili smetnja i prepreka. Uz ove setove posuđa kuhinja će izgledati čisto i uredno a Vaša jela biće ukusna, zdrava i hranljiva.

Za kuhinjsko posuđe koje imamo u ponudi možete pronaći i savršeni recept, koji Vam je ranije možda izgledao i kao izazov, ali istina je da Vam je samo nedostajao odgovarajući alat.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.