Picerija Ataman

Adresa: Jurija Gagarina 27, lokal 47, Novi Beograd, Beograd

Telefon: 011/318-7647, 065/282-6266

POSEBNA PONUDA U PICERIJI ATAMAN možete pogledati OVDE!MOGUĆNOST PLAĆANJA KARTICAMA I PRILIKOM DOSTAVE!!!
DINA, VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS


VRŠIMO BESPLATNU DOSTAVU NA ADRESU ZA PORUDŽBINE HRANE PREKO 1000 din!!!
(ISKLJUČIVO NOVI BEOGRAD,BEŽANIJA)


Piceria ATAMAN na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada (skretanje za Kineze) u Bloku 70, otvorena je 2003. godine.
Kao i mnoge druge stvari u Srbiji, nastala je:  1. IZ INATA - Da se,prvenstveno sebi,a onda i drugima,dokaže da se dugo nošena želja može ostvariti,iskustvo primeniti,a znanje upotrebiti.

  2. IZ LJUBAVI - Bez ljubavi ništa nije dobro. Bez ljubavi sve je potpuno bezukusno.

  3. IZ ŽELJE - Iz večite želje da se bude jedinstven i prepoznatljiv.


PROBRANI PROFESIONALCI kod nas potvrđuju razlog svog postojanja. Svi znaju šta i kako rade jer je to ono što vole.

Postoje situacije u životu kada je kompromis moguć i poželjan. Za nas u ATAMAN-u kompromis sa Glađu ne postoji. Mi Glad razumemo.

Pružiti ukus bez kompromisa, zadobriti Glad našim jedinstvenim proizvodom. To je suština ATAMANA.

Za ove godine kod nas se ništa nije izmenilo u postojećoj kakvoći namirnica koje biramo s posebnom posvećenošću i isključivo po principu ZČU3P: ZDRAVO, ČISTO, UKUSNO, PRAVILNO, POSTOJANO, PREPOZNATLJIVO. Ništa se nije izmenilo ni u našem načinu pripreme, sklapanju ukusa.

Samo smo proširivali našu,ionako bogatu,ponudu novim proizvodima, sezonskim primamljivim eksplozijama ukusa. Otvorenog uma, hrabro odgovaramo ukusima novih generacija, ali poštujemo tradicionalno prepoznatljiv kvalitet. To ćemo činiti i ubuduće.

Godinama radimo i Vas hranimo. Naši klinci postaju školarci, srednjoškolci, studenti, aktivni članovi svih slojeva društva, započinju nove živote. NAJVEĆE NAM JE PRIZNANJE kada iz svojih životnih vrtloga svrate do nas da pojedu "ONAJ-MOJ-SENDVIČ", "ONU NAŠU PICU", "ONAJ VAŠ GULAŠ", "KLASIKU MOJU", "MOJU PALAČINKICU"...


Svaki prazan tanjir posle Vas, svaka sledeća isporuka posle prve, potvrđuje razlog našeg postojanja. Mnogi su bili pre nas. Mnogi su otvorili posle nas. Mnogi će otvoriti... ALI MI SMO I DALJE SA VAMA! Postali smo i ostaćemo brend na uglu.Vi znate gde se dobro, drugačije,pravilno zadovoljava Vaša Glad. Tu smo. Ili dolazimo kod Vas. VAŠ ATAMAN.


KOMPLETAN JELOVNIK možete pogledati OVDE!

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.