Salon za negu kućnih ljubimaca Pet Care Studio

Adresa: Gandijeva 99a lok.4, Novi Beograd,

Telefon: 011/301-70-92, 063/185-64-66

Pet Care Studio je grooming salon za negu kućnih ljubimaca osnovan sa idejom da na jednom mestu nađete sve što je potrebno Vašem ljubimcu.
1. Nega i ulepšavanje
Uverite se u stručnost našeg frizera za pse kroz kupanje, trimovanje, sečenje noktiju, četkanje, furminiranje, tretman protiv parazita i brojne druge usluge koje Vašim ljubimcima pruža Pet Care Studio.
2. Briga o zdravlju
Uz redovne preglede i savete našeg veterinara pobrinućemo se da Vaš ljubimac uvek bude zdrav i veseo. Bilo da je u pitanju opšti pregled, vađenje stranog tela iz ušiju, njihovo čišćenje,skidanje kamenca, sedacija ili samo savet, vrhunska usluga i maksimalna posvećenost Vašem ljubimcu su zagarantovani.
3. Pet shop
Široki asortiman proizvoda našeg pet shop-a obuhvata garderobu za pse i mačke po najnovijim modnim trendovima, jaknice, dukserice, trenerke, povodnike, ogrlice, hranu, poslastice, grickalice, renomiranih proizvođača kao i proizvode za kupanje, negu i održavanje dlake.
Ali ni tu nije kraj! Potrudili smo se da Vašim ljubimcima omogućimo i bezbedan prevoz do našeg salona ili bilo kog drugog mesta u gradu.
Prepustite svog ljubimca iskusnim rukama našeg stručnog i ljubaznog tima.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.