Perionica Bilja

Adresa: Ravan 13, Beograd,

Telefon: 064/04-04-000, 011/408-27-65, 011/803-14-13

E-mail: perionicabilja@gmail.com

Sajt: perionicabilja.inc.rs

Perionica Bilja Vam nudi pranje, sušenje, peglanje i pakovanje veša po veoma povoljnim cenama, i to sve sa besplatnim preuzimanjem I vraćanjem na Vašu adresu. Već dugi niz godina sarađujemo sa brojnim restoranima, hotelima, hostelima, vrtićima, ordinacijama, salonima, kao i većim brojem građana sa cele teritorije Beograda. Vršimo uslugu pranja I peglanja veša, posteljine, stolnjaka… Iz naše ponude još izdvajamo uslugu pranja jastuka, ćebadi, jorgana, štep deka, frotira, navlaka, mojca, jambolija, krpara, ćilima…

AKCIJA !

PRANJE I SUŠENJE VEŠA- MAŠINA 5 kg ISTOVETNOG VEŠA- 500 din
PRANJE I PEGLANJE POSTELJINE I STOLNJAKA 300 din/kg


Preuzimanje

Naša usluga počinje sa preuzimanjem veša na Vašoj adresi. Vaše je samo da nas pozovete da se dogovorimo u koje vreme Vam odgovara da dođemo po veš.

Pranje

Pranje se vrši u najsavremenijim profesionalnim mašinama za pranje veša. Za prenje se koriste najkvalitetniji deterdženti kao što su arijel, perwoll kao i spacijalni francuski preparati za osetljive tkanine i vunu. Od omekšivača koristimo Lenor, Bohor, Ornel i Silan. Pored ovoga posedujemo širok asortiman preparata za tretiranje i uklanjanje fleka različitih proizvođača. Veš se pere i suši u zasebnim mašinama, bez kontakta sa vešom drugih klijenata. Posebna pažnja se pre pranja obraća na razvrstavanje veša po vrsti i boji tkanine. Kod pranja se rukovodimo isključivo deklaracijama koji svaki komad garderobe ima na sebi.

Sušenje

Sušenje se vrši u profesionalnim sušarama kod kojih može da se reguliše temperatura i dužina sušenja u zavisnostui od vrste i osetljivosti tkanine. Za razliku od sušenja u malim kućnim mašinama, ovde prilikom sušenja tkanina zadržava svoj oblik i kvalitet.

Peglanje

Peglanje veša se vrši profesionalnim peglama na paru, a peglanje posteljine i stolnjaka se vrši profesionalnim valjcima.

Pakovanje

Nakon peglanja vrši se kontrola kvaliteta i veš se slaže ili stavlja na metalne ofingere i pakuje u pvc ambalažu. To zadržava najstrožije standarde kvaliteta I garantuje da će vaš veš stići čist na Vašu adresu.

Transport

Naše osoblje u dogovoreno vreme dotavlja čist I upakovan neš na vašu adresu

Posebne pogodnosti dajemo pravnim licima u vidu korekcije cene, odloženog plaćanja, plaćanja preko računa.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.