Hemijsko čišćenje VAŠ VEŠ

Adresa: Ravan 13, Beograd

Telefon: 011/3564 607; 065/ 3315 007

E-mail: bzoric106@gmail.com

Sajt: www.vasves.com

Hemijsko čišćenje VAŠ VEŠ

vam nudi: pranje veša, sušenja veša, peglanje, hemijsko čišćenje, pakovanje i transport veša po izuzetno niskim cenama.

Vaš veš se pere i suši u zasebnoj mašini za, bez kontakta sa vešom drugih klijenata. Na taj način ispunjavamo najstrožije evropske higijenske standarde.
Naša oprema su najnovije mašine za čišćenje i pranje veša iz Belgije koje su izuzetno ekonomične i dozvoljavaju nam da radimo po izuzetno povoljnijim cenama od drugih i tako Vam štedimo i vreme i novac.

Kompletna usluga pranja veša: od trenutka kada dođemo po vaš veš do trenutka kada Vam ga vratimo na kućnu adresu uredno složen i zapakovan na ofingeru i u PVC ambalaži.
Termini preuzimanja i isporuke se usklađuju sa Vašim slobodnim vremenom i obavezama.

Posebne pogodnosti za pravna lica: Saradjujemo sa brojnim amabasadama, velikim firmama, ugostiteljskim objektima, hotelima, hostelima i za sve njih imamo posebne pogodnosti u vidu prilagodjene cene, kao i odloženo plaćanje preko računa.

PREUZIMANJE:

U procesu usluge koju pružamo je preuzimanje Vaše robe sa kućne adrese. Time će te uštedeti dragoceno vreme koje bi u slučaju donošenja veša kod nas ili bilo gde drugde, proveli u prevozu. Stoga ne treba posebno pominjati uštedu nastalu ovim putem. Naši vozači će se naći na Vašoj adresi veoma brzo nakon dogovora i poštedeti Vas suvišnog posla.


PRANJE:

Veš se pere i razvrstava za svakog klijenta posebno po vrsti tkanine, po stepenu zaprljanosti, po načinu obrade fleka, po delatnostima. Pri pranju se koriste razne vrste deterdženata koji se namenski proizvode za profesionalne perionice i svi poseduju ekološke sertifikate. Veš se dostavlja u posebnim PVC folijama zajedno sa ofingerima. Posedujemo posebno vozilo za preuzimanje i posebno vozilo za dostavu veša, cime ne mesamo prljav sa cistim vesom. Usavršen proces rada korišćenjem najsavremenije opreme rezultirao je sniženjem cena naših usluga. Prostor u kome se nalazi naša perionica od 250 metara kvadratnih namenski je opremljena prema najvišim standardima profesionalnih perionica. SVA SREDSTVA ISPUNJAVAJU ISO 9001, 14001 STANDARDE.


SUŠENJE:

Veš se suši u profesionalnim sušarama, pažljivim odabirom temperature sušenja i vremena sušenja, u zavisnosti od vrste veša i krajnje obrade. To podrazumeva da se veš za peglanje ne suši do kraja, kao na primer veš koji se ne pegla dalje. Naravno da se i ovde, kao i kod pranja, rukovodimo deklaracijama i strogo vodimo računa da pogrešnim sušenjem ne oštetimo veš. Za veš fizičkih lica uglavnom koristimo manje sušare kako bi izbegli mogućnost eventualnih oštećenja.


PEGLANJE:

Peglanje se vrši savremenim profesionalnim generatorima pare (peglama) i profesionalnim valjkom na kojima rade profesionalno obučene radnice. Opeglani veš prolazi višestruku kontrolu kvaliteta, tako da iz našeg servisa ne sme izaći ni sa najmanjom greškom. Samo na taj način možemo izaći u susret našim cenjenim korisnicima, koji očekuju vrhunski kvalitet.

PAKOVANJE:

Poslednji, ali ne i beznačajan proces je pakovanje. Napomenućemo samo da se prilikom pakovanja još jednom vrši provera kvaliteta, a veš ovim procesom štiti od spoljnih uticaja prilikom transporta. Sto se tice pakovanje robe, VAS VES se stavlja na ofingere i pod zastitnom kesom.


DOSTAVA:

Finalna usluga podrazumeva dostavljanje sređenog, uredno upakovanog i mirišljavog veša na Vašu kućnu adresu. Prepustite nama da savršeno odrađen posao privedemo kraju na pravi način i poštedimo Vas brige da u transportu dođe do eventuanih reklamacija. U tačno dogovoreno vreme, onda kada Vama odgovara, naši vozači će isporučiti Vaš veš gde Vi budete želeli. Time smo Vam pružili kompletnu uslugu i zasigurno uštedeli veliku količinu dragocenog vremena i truda.


HEMIJSKO ČIŠĆENJE:

Bavimo se uslugom hemijskog čišćenja: muške i ženske garderobe, odeće od svile, zavesa i trakastih zavesa, prekrivača, ćebadi, mebl štofova i mnogao toga drugog.

Radno vreme:
svakog dana i subotom 09 - 20h
nedeljom 10 - 18h


hemijsko ciscenje, hemijska ciscenja, hemijsko ciscenje beograd, perionica, pranje vesa, peglanje vesa, dostava pranje vesa
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.