M&M vrtić i igraonica

Adresa: Čedomilja Mitrovića 2, Medak / Braće Jerković, Beograd

Telefon: 063 274 - 636, 011 346 - 7072

Vrtić i igraonica M&M postoji već deset godina. Nekoliko hiljada prezadovoljne dece i roditelja ugostili smo na rođendanskim žurkama, proslavama, venčanjima... Desetine dece krenule su u školu baš iz našeg vrtića.

Mnogi mališani su baš u našim jaslicama napravili svoje prve korake i stekli svoje prve drugare.

Rasli smo zajedno... Sada imamo izgrađen sopstveni brend - M&M - prepoznatljiv po ljubaznosti i profesionalnosti osoblja, dečijoj radosti i zabavi...

Mnogi su rekli da M&M ima "ono nešto" što ga izdvaja od drugih. Vrtić i jaslice, igraonica, rođendani, proslave godišnjica, krštenja, venčanja, žurke...to je ono što nudimo i što najbolje radimo!

Ako razmišljate o tome gde ćete proslaviti rođendan svog deteta, godišnjicu braka, zabavu za prijatelje ili jednostavno odvesti dete da se poigra, igraonica M&M vam nudi savršeno rešenje.

U atraktivnoj kući sa dvorištem, luksuzno opremljen prostor pogodan je za svaku vrstu proslava. Da bismo Vama i Vašim bližnjima omogućili nezaboravan provod uz minimalno angažovanje i trud, kompletnu organizaciju preuzima igraonica M&M!

Obezbedjujemo sve: izuzetne animatore, besprekorno aranžirano i ukusno slano i slatko posluženje, razne vrste pića, dekoraciju, kao i usluge fotografisanja i snimanja video kamerom. Podelite svoju radost sa svojim najbližima u igraonici M&M!

Vaš vrtić i igraonica M&M! Dobrodošli!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.