Igraonica Dizni

Adresa: Ustanička 242, Voždovac, Beograd

Telefon: 062/607-070

Dečija igraonica Dizni se nalazi u Ustanickoj ulici 242, na Konjarniku. Sadrži kavez-lavirint na 2 nivoa sa nizom prepreka koje deci pružaju neodoljivi izazov, 2 tobogana i jedan veliki spiralni tobogan, bazene sa lopticama, lopte za skakutanje, trambolinu, diskoteku, stoni fudbal i još mnogo toga sto će biti sasvim dovoljno da Vaša deca na kvalitetan i energičan način ispune svoje vreme.

Brigu o Vašoj deci u igraonici Dizni vodi nekoliko profesionalnih, ljubaznih animatora, koji će učiniti da im ni jedan trenutak ne bude monoton i dosadan, a da Vi možete za to vreme da se opustiti i provedete prijatne trenutke sa Vašim prijateljima posmatrajući decu na velikom plazma televizoru.

Prostran i udoban deo za decu, roditelje, prijatelje i pratioce dece, na površini od nadzorom kako bi u svakom trenutku mogli da imate uvid u aktivnosti Vašeg deteta.

Proslave rodjendana u igraonici Dizni su zatvorenog tipa. Kompletna igronica je rezervisana u dogovorenom i određenom terminu.

Proslava rodjendana zatvorenog tipa obuhvata:

- Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
- Prisustvo i usluge naših animatora i konobara - besplatna profesionalna animacija (na svakom rodjendanu 2 animatora ili više u zavisnosti od broja dece) , iscrtavanje lica
- Tanjiriće i kompletan pribor
- Pozivnice


Takođe Vam možemo organizovati celokupnu proslavu (ALL INCLUSIVE) koja obuhvata:

- Zakup prostora na 3 sata (kapacitet 50 dece i 50 odraslih)
- Prisustvo i usluge naših animatora i konobara
- Besplatna animacija po želji (profesionalni animatori)
- Besplatno iscrtavanje lica
- Rodjendanska torta
- Hrana za decu i odrasle
- Bezalkoholno piće i topli napici u neograničenoj količini
- Tanjiriće i pribor
- Pozivnice
- Fotograf (slike i snimanje)

Ulaz u igraonicu Dizni je slobodan, sem u slučaju održavanja proslava. Ukoliko želite da Vaše vreme provedete u našem prostoru pozovite nas na broj tel. 062/607-070 u vremenu od 15.00h-21.00h kako bi ste proverili da li smo slobodni. Boravak po detetu iznosi 200,00 din bez ograničenja.


dizni, decija igraonica dizni, igraonica dizni, igraonica dizni beograd, dizni ustanicka, igraonice ustanicka, igraonica dizni ustanicka, igraonica dizni konjarnik, decije proslave dizni
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.