Privatna predškolska ustanova Dečija Kućica Bubamarica

Adresa: Trajka Rajkovića 4, Bežanijska Kosa | Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd

Telefon: 011/227-0547, 060/530-1589 | 011/2105-153

Sajt: www.bubamarica.rs

Pratite nas na Facebook-u
Ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Mi smo dečija kuća „Bubamarica“. U našoj kući svako dete ima prostor za lični razvoj, u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima. „Bubamarica“ je mesto gde dete uči da razume sebe, druge, i svet koji ga okružuje. Naša kuća raste i menja se zajedno sa decom, i čeka decu da je sami kreiraju. Mi smo tim mladih, stručnih i kreativnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da upozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava. Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, „Bubamarica“ otvara prostor deci za kreativnost, za izražavanje jedinstvenog bića. „Bubamarica“ poklanja pažnju svim situacijama iz kojih deca uče i razvijaju se, te stavlja akcenat na proces učenja kreirajući sredinu koja angažuje različita dečija čula i sposobnosti ( deca imaju mogućnost da pevaju, igraju, eksperimentišu, posmatraju, istražuju, rešavaju probleme).

Lokacija

Naša kuća se nalazi u mirnom kraju Bežanijske kose u ulici Trajka Rajkovića 4.
Bubamarica je opremljena mnoštvom edukativnih i zabavnih igračaka kao i obiljem didaktičkih materijala. Privlačan, svetao, pažljivo osmišljen enterijer deluje stimulativno na dečji um, odgovara merama, potrebama i ukusu savremenog deteta, ali i roditelja, koji za svoje dete žele najbolje.. Prostor je podeljen po tematskim celinama (likovna, dramska, soba učenja, soba za slobodnu igru, ritmička soba), gde dete na osnovu svojih sposobnosti, potreba I interesovanja bira čime želi da se bavi. Ono što je važno napomenuti jeste da je prostor prilagodljiv potrebama i interesovanjima dece.

U kući "Bubamarica" imamo školicu plesa, glume, sporta, logopedske radionice (logomotorika i grafomotorika), muzičku radionicu kao i engleski 2 puta nedeljno. Sve časove drže stručni saradnici iz navedenih oblasti (profesor sporta, muzički pedagog, profesionalni glumac...)

Možete nas kontaktirati na brojeve:
011/227-05-47
060/530-15-89
011/2105-153
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.