Dečija igraonica Baja Patak

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 570b, Zvezdara, Beograd

Telefon: 063/460-610, 063/8762-979

E-mail: info@igraonicabajapatak.com

Sajt: www.igraonicabajapatak.com

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo ovaj jedinstveni prostor. "Baja Patak" se sastoji iz dva dela (prostora za roditelje i prostora za decu) koji se nalaze na dva nivoa, ukupne veličine 160m2

Ovaj jedinstveni prostor se nalazi u poslovnom prostoru namenjenom isključivo deci, u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 570b.

Raspored, oprema i sadržaj, kao i profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz prilagodljivost prostora i nivoa usluga prema vašim potrebama i željama, pruža odlične uslove za realizaciju raznih vrsta proslava i drugih aktivnosti.

Ukažite nam poverenje, a na nama je da ispunimo sva Vaša očekivanja i više od toga...


Igraonica "Baja Patak", raspolaže sa raznolikom opremom i rekvizitima za igru i avanture koje su deci neophodne. Sva oprema je prilagođena za starosne grupe dece i kompletno je nova i bezbedna.

Igraonica sadrži: veliki kavez za decu na dva nivoa, sa toboganom, dečijim bazenom sa lopticama, ljuljaškom i ostalim propretnim elementima kaveza. U igraonici se nalazi i Trambolina, koja je prečnika 3m a izdržljivosti do 200kg. Pored kaveza i tramboline tu su i plastična kućica za decu, opremljena šerpicama, šporeto, alatom i ostalim kućnim priborom kako za devojčice tako i za dečake, tu su i table za crtanje, lopte za skakanje itd.

Igraonica "Baja Patak"je opremljena kako za najmlađe tako i za stariju decu, imamo na raspolaganju kompjuter, izvode se karaoke, radi se face painting, a takođe posedujemo i fudbalski teren za male fudbalere.

Što se tiče bezbednosti Vaše dece, Igraonica "Baja Patak" je opremljena podnim grejanjem i etisonom, kao i dobrom klimatizacijom, tako da u prostoru ni u jednom trenutku nije zagušljivo, vruće ili hladno Vašoj deci. Prostor u kome deca borave je odlično obezbeđen i ograđen, jer nam je njihova bezbednost na prvom mestu. Takođe su uvedene i npanik lampe, koje u bilo kom slučaju nestanka struje ili slično istog trenutka Vašoj deci vraćaju sigurnost i bezbrižnost. Prostor namenjen deci je extra osvetljen, i poseduje veliku količinu dnevne svetlosti. Takođe bitno za roditelje deo u kome deca borave je obezbeđen video nadzorom i u svakom trenutku možete videti šta Vaše dete radi.

Prostor za igranje dece u Igraonici "Baja Patak" može da primi do 50 (pedesetoro) dece.

Igraonica "Baja Patak" je otvorena radnim danima od 14,00 - 21,00. U slučaju da ste odučili da nas posetite Molimo Vas da nas kontaktirate i proveriti da u tom trenutku nije organizovana proslava rođendana.


Proslava dečijeg rođendana u Igraonici "Baja Patak", može se održati svakog dana u terminima od:

- 10,30 - 13,30;
- 14,00 - 17,00;
- 18,00 - 21,00.


Proslavu dečijeg rođendana uz svu opremu igraonice "Baja Patak", upotpunjuju i 1 animator kao i dve devojke koje vode brigu o Vašoj deci. Animacija dece traje svo vreme proslave rođendana, a prilagođena je svakom uzrastu deteta.

Proslava dečijeg rođendana u igraonici "Baja Patak" pruža Vam apsolutno opuštajuću atmosferu, za Vašu decu i zaimljivost njihovog boravka zaduženo je naše osoblje, tako da se Vi možete posvetiti svojim gostima, laganoj muzici i rasterećeno uživati u proslavi.

U Igraonici "Baja Patak" možete organizovati i proslave za decu starijeg uzrasta, do četrnaest godina.

Za njihov uzrast potrudili smo se da maksimalno ispratimo trend i pružimo im diskoteku o kakvoj maštaju.


Diskoteka Igraonice "Baja Patak" poseduje veliku disko kuglu, obezbeđen je ambijent kao u pravim diskotekama uz efektni light show, muziku koja je u trendu, karaoke, a takođe možete doneti i svoju muziku ukoliko mislite da će deca uz nju više uživati.


Animatori i animacija dece u Igraonici "Baja Patak" su sastavni deo Vaše proslave.

U toku Vaše proslave jedan animator je obavezan da provede vreme sa decom. Animator je posvećen deci i aktivnostima nassmenjinim njima svo vreme trajanja Vaše proslave. Uz animatora tu se nalaze i dve devojke koje vode računa o Vašoj deci.


Kutak za odrasle u Igraonici "Baja Patak" opremljen je sa 50 sedećih mesta, sa mogućim proširenjem ukoliko to Vaše potrebe zahtevaju.

U Igraonici "Baja Patak" postoji deo namenjen pušačima kao i ne pušačima. Kutak za roditelje opremljen je sa dva televizora, prijatnom muzikom sa mogućnosti da donesete Vašu muziku na mp3 ukoliko imate posebne želje, prostor je klimatizovan tako da se u svakom trenutku osećate prijatno. Ispred igraonice obezbeđen je parking prostor, tako da ne morate razmišljati o problemima parkiranja Vašeg automobila.

Da bi ste se osećali prijatni, naše ljubazno i profesionalno osoblje će Vam biti na raspolaganju, kao i Vašim gostima. A ukoliko poželite i Vi da se zabavite možete to učiniti. Igraonica "Baja Patak" Vam nudi zabavu za odrasle, kao što su igranje bilijara i stonog fudbala.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.