Organizacija dečijih rođendana

Dečija igraonica i diskoteka Juhu

Bulevar Zorana Đinđića 94, Blok 30, Novi Beograd
Beograd

Diskoteka je u našoj igraonici jedinstvena u gradu, kako po opremi tako I po terminima. Naime, u novom terminu od 21 do 23:30h, Vaši tinejdžeri se, koji su prerasli klasične igraonice a premali su za preskupe splavove I restorane, mogu ludo provesti uz našeg DJ-a I svetske I domaće hitove po izboru.

Dečija igraonica Baja Patak

Bulevar Kralja Aleksandra 570b, Zvezdara
Beograd

Proslava dečijeg rođendana u igraonici "Baja Patak" pruža Vam apsolutno opuštajuću atmosferu, za Vašu decu i zaimljivost njihovog boravka zaduženo je naše osoblje, tako da se Vi možete posvetiti svojim gostima, laganoj muzici i rasterećeno uživati u proslav

Fun Pit Club

Vojvode Stepe 238, Voždovac
Beograd

KLUB FUNPIT je nov, moderan, svetao prostor na prvom spratu (zaseban ulaz) u novoj zgradi.

Dečija igraonica Dvorac XG

Ustanička 242-V, Zvezdara
Beograd

Organizacija dečijih rođendana, prezentacija, proslava, krštenja, novogodišnjih predstava. Sve proslave su zatvorenog tipa.

Dečija igraonica Hollywood Kids

Vitezova Karadjordjeve zvezde 41, Mirijevo

Dodjite i uverite se u naš kvalitet, nalazimo se na Mirijevu na adresi Vitezova Karadjordjeve zvezde 41.

Dečija igraonica Tavanko

Braće Nedića 27, Vračar
Beograd

Najlepša i najbolja dečija-rođendaonica u gradu.

Dečija igraonica Viva Kids

Sterijina 7 (kod hale Pionir), Palilula
Beograd

Obezbeđen je prostor za roditelje! U ponudi su i animatori, organizacija hrane i pića, posebna dekoracija, fotografisanje i snimanje kamerom.

Privatna predškolska ustanova Dečija Kućica Bubamarica

Trajka Rajkovića 4, Bežanijska Kosa | Živka Petrovića 43a, Zemun
Beograd

Naša kuća raste i menja se zajedno sa decom, i čeka decu da je sami kreiraju. Mi smo tim mladih, stručnih i kreativnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji bi trebalo samo da upozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava. Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, „Bubamarica“ otvara prostor deci za kreativnost, za izražavanje jedinstvenog bića.

Dečja Haos Igraonica

Ivana Ribara 91 (Dečiji bioskop Mala Kozara) u bloku 61, Novi Beograd
Ada

Posetite nas sa vašim detetom.

Igraonica Baš Čelik

Susedgradska 26a, Vidikovac

Igraonica Dizni

Ustanička 242, Voždovac
Beograd

Prostran i udoban deo za decu, roditelje, prijatelje i pratioce dece, na površini od nadzorom kako bi u svakom trenutku mogli da imate uvid u aktivnosti Vašeg deteta. Proslave rodjendana u igraonici Dizni su zatvorenog tipa. Kompletna igronica je rezervisana u dogovorenom i određenom terminu.

Dečija igraonica Snorkijevci

Bulevar Arsenija Čarnojevića 23a, Novi Beograd
Beograd

Za proslavu rođendana piće i ketering je po želji roditelja! Tu smo da ispunimo sve Vaše želje, kao i želje Vaših mališana!

Happy Klubić

Milana Rakića 95, Zvezdara
Beograd

Vaša deca će moći da se zabave uz profi amnimatore koji vode program prilagođen dečijem uzrastu, mađioničara, klovnova i sve to uz osoblje koje brine o bezebednosti Vaše dece. Kod nas možete organizovati proslavu rođendana za decu od 1-13 godine. Krštenje ili iskoristiti prostor za bilo koju drugu proslavu.

Igraonica Pumba

Sanje Živanovića 19, Senjak
Beograd

Prostor igraonice-rođendaonice PUMBA se nalazi van gradske gužve, okružen zelenilom u privatnoj kući na Senjaku. Bavimo se iznajmljivanjem prostora za razne dečije proslave(rođendane, krštenja, žurke). Ambijent prostora je osmišljen tako da bude idealan kako za decu tako i za odrasle.

Igraonica - Rođendaonica Candy

Cvijćeva 5, Palilula
Beograd

Novootvorena igraonica-rođendaonica u vašem gradu! Lavirint na tri nivoa, tobogan, kućice za male klince i klinceze, tunel, bebi bazen, edukativni program, Nintendo Wii, čuvanje dece na sat i još mnogo toga!

M&M vrtić i igraonica

Čedomilja Mitrovića 2, Medak / Braće Jerković
Beograd

Mnogi su rekli da M&M ima "ono nešto" što ga izdvaja od drugih. Vrtić i jaslice, igraonica, rođendani, proslave godišnjica, krštenja, venčanja, žurke...to je ono što nudimo i što najbolje radimo!

Party Club

Danila Lekića 31, Bežanijska kosa
Beograd

Posetite nas sa vašim detetom.

Trupa Tamba Lamba - Animacija za decu

Dr.Teodora Borockog 14, Novi Beograd
Beograd

Ukoliko želite da ulepšate najlepši dan vašeg deteta i učinite ga posebnim, onda je pravo vreme da pozovete agenciju Tamba Lamba. Mi ćemo kroz igru, ples, smeh i mnoge igrice vaspitno obrazovnog karaktera djuskati, glumiti, takmičiti se i usrećiti vaše dete i njegove goste.

12

FunPit Club

Moj Montessori

Pranje tepiha Bilja

Corporate Vip

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja