Agencija za Numerologiju Star

Adresa: Černiševskog 2, Vračar,

Telefon: 069/19-12-433

Sajt: www.aleksandramicic.com

Prava poslastica za duhovne tragace! Trostruko godišnje otvaranje - astrološko otvaranje klasičnim tarotom, godišnje usmeravanje zen kartama i podizanje vibracije anđeoskim kartama! Kroz astrološko otvaranje dobijate uvid u energije prisutne u vama po područjima života, i na temelju tih informacija odlučujete u kojem smeru želite preokrenuti svoju vibraciju da stvorite kvalitetniji i ispunjeniji život. Godišnje usmeravanje zen kartama otkriva planove vaše duše, kako ih najlakše ostvariti i na koje prepreke ćete nailaziti. Anđeoske karte otkrivaju energiju koja vam je potrebna da podignete vibraciju ljubavi u svom biću.
HOLISTICKI TAROT
Astrologija i tarot u današnje vreme razotkrivaju svu svoju snagu i lepotu. Kada krenemo na put samospoznaje i stvaranja vlastitog života, oni su naši pouzdani pomagači, verni i iskreni prijatelji.

Kroz proučavanje astrologije i tarota svet vam otkriva sve svoje magične tajne, uživate u igri suprotnosti i cenite svaki aspekt života. Osećate divljenje i poštovanje prema svemu što postoji. Astrologija i tarot šire horizonte i otvaraju srce, osveštavaju nas i vraćaju u sadašnji trenutak.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.