Physical & Soul

Adresa: Takovska 21, Palilula,

Telefon: 060/7271-071

Sajt: www.physicalandsoul.com

Pratite nas na Facebook-u
1. Fizikalna terapija u kućnim uslovima - terenski rad kod osoba koje su nepokretne, rehabilitacija nakon povreda, operacija, kod neuralgija,...
Fizioterapeut dolazi na kućnu adresu i pruža kompletnu terapiju, radi bržeg i pravilnog oporavka.

2. Fizikalna terapija u našem centru Physical and Soul kompletna usluga, rad strukovnih fizioterapeuta, pregleda doktora specijalista, kompletna elektro terapija kao u bolnicama i domovima zdravlja.

Fizikalna terapija je indikovana kod:

• Ortopedskih stanja

• Reumatoloških stanja

• Sportskih povreda

• Neuroloških oboljenja

• Hroničnih bolnih sindroma

• U kardiologiji,

• U pulmologiji,

• Dečjoj rehabilitaciji


Elektro terapija, kao najviše korišćena metoda u fizikalnoj terapiji ima veliku primenu u lečenju bolnih stanja kičme, zglobova, sportskih povreda, smetnji cirkulacije, oštećenja i slabosti mišića i živaca.
Galvanska struja
Interferentne struje
Dijadinamske struje
TENS (transkutana elektro nervna stimulacija)
Elektroforeza lekova
Ultrazvučna terapija
Elektromagnetna terapija
Krio terapija
Kinezi terapija
Kod nas možete da obavite pregled, kod doktora spacijaliste - fizijatra ili ortopeda.

3.Mezoterapija lokalno uklanjanje masnih naslaga, uklanjanje celulita, strija, podočnjaka, ožiljaka, fleka,...

- Lioliza - uklanjanje lokalnom masnog tkiva sa stomaka, bokova, ruku, podbradka, kiflica sa ledja, jahaće pantalone, gluteus (stražnjica), butine, predeo oko kolena,...
- Anticelilit - trajno uklanjanje celulita
- Dermoroleri - anti aging, uklanjanje strija, ožiljaka od akni, fleka po licu i telu, uklanjanje tamnih i oteklih podočnjaka, smanjivanje pora na licu,...
- Mezoterapeutski tretman protiv opadanja kose
- Mezolift - anti aging

4. Masaže
- Relax celog tela
- Parcijalne, leđa, lice, stopala,..
- Terapeutska masaža kod lumbaga, glavobolje, cervikalni sindrom,..
- Sportska masaža
- Anticelulit masaža

5. Radio talasni lifting lica i tela

Radiotalasni lifting lica i tela - RF, je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica, vrata i tela. Radiotalasni lifting se preporučuje svim osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Mlađe osobe rade preventivno zbog sprečavanja preranog starenja kože, a starije osobe koriste za zatezanje već opuštene kože i uklanjanje bora.
Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta, hidrantna i bez bora. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, pri čemu popunjavamo bore duboko u unutrašnjosti, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, a dolazi do izražaja podmlađen izgled, obrazi postaju čvršći, a koža lica izgleda sveže.

6. Ultra zvučna kavitacija sa elektrostimulacijom

Kavitacija sa eletrostimulacijom je tretman nisko frekvetnim ultrazvukom i predstavlja revolucionarnu tehniku za uklanjanje masnih naslaga i celulita. Pod dejstvom ultrazvuka u masnim celijama zahvaljujući precizno utvrđenoj frekvenci i snazi ultrazvučnih talasa dolazi do stvaranja mehurića koji se u trenutku kada se nakupi dovoljna energija tope, praveći talas koji se širi unutar masne ćelije i dovodi do razgradnje masne ćelije (kao puter, koji zagrevate i on se pretvara u tečno stanje). Time se trajno uništavaju masne ćelije i smanjuje se njihov ukupan broj u tkivu. Sadržaj masne ćelije se putem limfnog sistema odnosi iz međućelijskog prostora i dalje putem cirkulacije dolazi do jetre gde se masti razgrađuju na isti način kao i masnoće unešene ishranom. Neke fragmente razložene masnoće (lipoproteini) potrebno je potrošiti i putem fizičke aktivnosti i na taj način ih ukloniti iz cirkulacije.


Adresa: Takovska 21, Beograd (u dvorištu)
Tel: 060 72 71 0 71
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.