Estetski centar Estera

Adresa: Šumatovačka 111/20, Vračar,

Telefon: 066/378-372

E-mail: info@estera.rs

Sajt: www.estera.rs

Pratite nas na Facebook-uPratite nas na YouTube-uPratite nas na Twitter-u
O nama


Estetski centar „Estera“ kreirao je raznovrstan izbor tretmana za nehirururško podmlađivanje lica i tela. Mezoterapija, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri, 3D mezoniti i podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom vidno utiču na poboljšanje kvaliteta kože, efikasno uklanjaju posledice stresa i umora i vraćaju koži svežinu, zategnutost i sjaj. Naš cilj je pružanje kvalitetnih usluga i adekvatnih saveta kako bismo svojim klijentima omogućili da se osećaju posebno jer su lični komfor i potpuna diskrecija naš imperativ. Primenjujemo sertifikovane, proverene i pouzdane preparate kako bi njihova sigurnost i bezbednost bile na zavidnom nivou, a efekti tretmana dugotrajni.

Dr Nenad Stanković


U potrazi za najnovijim dostignućima eminentnih stručnjaka u svetu estetske medicine, dr Stanković se profesionalno usavršava u Monte Karlu, Španiji, Holandiji, Austriji, Kini, Rusiji, Poljskoj, Bugarskoj, Kazahstanu, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji. Po vokaciji je anti-ageing trener, injektor, mentor i edukator u oblasti obučavanja doktora medicine i stomatologije. Već treću godinu je internacionalni predavač za prestižnu špansku kompaniju SKIN TECH PHARMA GROUP. Stečena znanja, veštine, umeće, iskustvo i profesionalne kontakte sa najpoznatijim predstavnicima anti-ageinga, uspešno primenjuje u srcu starog Beograda,na Vračaru.

Tretmani


Mezoterapija
Želite da postignete unutrašnji balans? Probajte to da ostvarite sa mezoterapijom. Specijalni kokteli vitamina, minerala, hijaluronske kiseline, biljnih ekstrakata , homeopatskih agenasa, aminokiselina i antioksidanasa unose se u središnji deo kože (mezoderm). Primenom male količine aktivne supstance na odgovarajućem mestu , uklanjaju se različite nepravilnosti na koži. Mezoterapija vraća koži elastičnost, sjaj i jedrinu, uspostavlja narušenu ravnotežu, omogućava bolju hidrataciju i ishranu kože, podstiče detoksikaciju i popravlja opšte stanje organizma. Proces starenja se značajno usporava, a najvažnije je to što se nakon tretmana odmah možemo vratiti svojim dnevnim aktivnostima jer su eventualno crvenilo, svrab i podlivi prolaznog karaktera.
Hemijski piling
Zanima vas kako možete da se oslobodite bora, starih ožiljaka od akni i proširenih bora? Hemijski piling je pravi izbor za vas. Reč je o veoma atraktivnoj estetskoj proceduri jer se rastvorima određenih kiselina koji se nanose na kožu izaziva njeno ljušćenje i regeneracija. Tako se kvalitet i struktura kože vidno poboljšavaju tokom dugog vremenskog perioda. Kolagenska vlakna se obnavljaju, koža izgleda podmlađeno, dok su akne manje prisutne, a ožiljci i pore plići. Jesen i zima su idealna godišnja doba za izvođenje ove procedure pošto se uklanja zaštitna barijera kože te je nov sloj veoma osetljiv. Kako ne bi došlo do novih pigmentacija, zaštita od sunca uz odgovarajuće savete stručnjaka se podrazumeva. Ovaj postupak omogućava obnavljanje uklonjenog sloja novim i zdravim, a regenerisana koža je mekana, nežna i baršunasta.
Podmlađivanje sosptvenom krvnom plazmom
Da li ste znali da zahvaljujući sopstvenim snagama možete vratiti svoju vitalnost i na potpuno prirodan način otklonite tragove stresa i umora? PRP (Platelet Rich Plasma) metoda se već decenijama efikasno primenjuje u fizikalnoj medicini, stomatologiji i rehabilitaciji, dok se kao postupak u anti-ageingu koristi poslednjih nekoliko godina. Međutim, za kratko vreme postigla je veliku popularnost upravo zbog toga što se podstiču prirodni procesi u organizmu koji su zaduženi za revitalizaciju kože. Krvna plazma je prava riznica budući da izolovani trombociti iz krvi sadrže faktore rasta koji stimulišu stvaranje kolegena. Tako nastaju novi krvni sudovi i povećava se ekstraćelijski prostor čiji je osnovni sastojak hijaluronska kiselina. Tekstura i kvalitet kože se poboljšavaju, kolutovi oko očiju postaju manje primetni, a bore su ublažene. Ovaj tretman ostvaruje izuzetne rezultate i kod rešavanja problema strija i ožiljaka, ali i pri rejuvenaciji šaka.
3D mezoniti
Konačno je oktrivena metoda podmlađivanja koja ne podrazumeva hirurški lifting, a ima slične efekte. Mezoniti su biorazgradiva vlakna koja se već decenijama uspešno primenjuju u kardiologiji. U poslednje vreme se koriste i u tretmanima nehirurškog podmlađivanja lica i tela. Plasiraju se uz pomoć igle "provodnika" koja se potom izvlači bez ikakvih tragova. U naredna dva meseca naša koža oko niti stvara nov kolagen, elastin i hijaluron, a potpuno se razgrađuju za četiri do šest meseci. Na taj način zatežu opuštene delove kože putem obnavljanja sopstvenog kolagena. Osim na licu, dekolteu i vratu, mreža niti će zategnuti i kožu nadlaktica, unutrašnje strane butina, kolena i stomaka. Zahvaljujući njima lice i vrat se mogu remodelirati, a opuštenoj koži vraćaju se tonus i elastičnost. Niti se veoma jednostavno postavljaju na sve nivoe kože, a efekti tretmana su vidljivi i do dve godine uz očuvanje prirodnog izgleda i mimike.
Hijaluronski fileri
Pitate se kako da zadržite volumen, prirodan izraz i svežinu lica uz minimalan trud i novčana ulaganja? Rešenje su hijaluronski fileri. Hijaluronska kiselina se godinama troši usled starenja, UV zračenja, zagađenja i drugih faktora. Da bismo što duže zadržali volumen i jedrinu, uspešno se primenjuju hijaluronski fileri koji se popularno nazivaju "punjači" bora. U pitanju je medicinski proizvod tj. sterilni prozirni gel koji sadrži hijaluronsku kiselinu, dajući čvrstinu i elasticitet koži jer poseduje izuzetnu moć vezivanja vode. Osim u koži, nalazi se i u omotačima zglobova i strukturama oka. Ona je veoma važna zato što održava tonus, neutrališe dejstvo slobodnih radikala i omogućava bolju hidrataciju tkiva. Hijaluronskim filerima možemo popuniti brazde između nosa i usana, bore oko usana, očiju, na vratu i dekolteu i vidno se podmladiti. Njima je moguće promeniti čak i konture lica, povećati jagodice, korigovati nepravilnosti oblika oboda lica, brade i nosa, osloboditi se podočnjaka i podvaljka, a efekti tretmana su vidljivi i do dve godine.


Poznati o nama


„Koliko mi je bitan odabir pravog stručnjaka kome ću poveriti brigu o svojoj koži, govori činjenica da bih radije birala da ne idem ni na kakve tretmane, nego da rizikujem i da se prepustim nekome ko nije u potpunosti kompetentan. Svaka žena ipak ume da odabere istinske eksperte kojima će sa punim poverenjem prepustiti brigu o svom izrazu. Pri upoznavanju sa dr Nenadom Stankovićem, od prvog trenutka stekla sam poverenje koje je brzo preraslo i u prijateljstvo. Zato mogu da se oslonim na njegovu stručnu pomoć u svakodnevnoj nezi lica, tela i kose. Predložio mi je PRP odnosno tretman krvnom plazmom koji je najprirodniji način da vratite sjaj licu, jer ono postaje osveženo, zategnuto i podmlađeno. Veoma mi je bitno to što tretman ne traje dugo, te mogu da se vratim svojim dnevnim aktivnostima neposredno nakon tretmana. PRP je pravi put i do jake kose koja je otpornija na kidanje, njen kvalitet se vidno poboljšava i kosa dobija na čvrstini i volumenu“.

Anita Lazić
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.