Mezoterapija

DreamSkin

Trnska 27, Vračar

Naši klijenti mogu očekivati profesionalan tretman koji uključuje vrhunsku opremu, kvalitetnu uslugu i trajne rezultate na neoštećenoj koži.

Laser Centar Dr Sofija Malbaša

Juga Grizelja 20b, Zemun

Ono što nas izdvaja od ostalih klinika je jedinstven pristup i briga o pacijentu, te rad sa najkvalitetnijim preparatima i aparatima. Naš moto je „Luksuz je sada dostupan“.

Physical & Soul

Takovska 21, Palilula

Nudimo Vam detaljan pregled doktora specijalista fizijatra i ortopeda, kao i visoku strucnost i iskustvo u radu strukovnog fizioterapeuta.

Estetski centar Estera

Šumatovačka 111/20, Vračar

Estetski centar „Estera“ kreirao je raznovrstan izbor tretmana za nehirururško podmlađivanje lica i tela. Mezoterapija, hemijski pilinzi, hijaluronski fileri, 3D mezoniti i podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom vidno utiču na poboljšanje kvaliteta kože, efikasno uklanjaju posledice stresa i umora i vraćaju koži svežinu, zategnutost i sjaj.

Skin Professional

Kirovljeva 11, Banovo Brdo

Tretmani akni i infekcije, ožiljaka od akni, hiperpigmentacije , kuperoze , hidratacije, antiage terapije,terapija bora, lifting- miolift, radiotalasni lifting, mezoterapija aparaturno,mezoterapija mikroiglicama- dermaroler, dijamantska dermoabrazija sa ultrazvukom i preko 10 vrsta voćnih kiselina...

1

Ginekološka ordinacija Viva

Moj Montessori

Ordinacija estetske stomatologije Dr Jovan Cabunac

Golden spa Masaža

DreamSkin

Pranje tepiha Bilja

Corporate Vip

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja