Gastro meat

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 399, Zvezdara, Beograd

Telefon: 011/414-0446, 063/770-5444

Gastro meat se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra 399 na Zvezdari.

Gastro meat proizvodi kompletnu paletu mesa i više vrsta polutrajnih i trajnih proizvoda od mesa vrhunskog kvaliteta. Proizvodnja i strogo kontrolisan ciklus spremanja osnovni su principi poslovanja i razlozi zbog kojih je Gastro meat garancija zdrave hrane, kvaliteta i bezbednosti.

Ovde možete uživati u raznovrsnim jelima i bogatoj ponudi salata, domaće turšije, gotovih jela, mesa sa roštilja po veoma pristupačnim cenama uz mogućnost pakovanja hrane za poneti, idealno za Vaš dom ili kancelariju.

Iz naše ponude ponosno izdvajamo meso bez masnoće ( čista krtina), sušeno meso, kao i domaću kobasicu i švarglu koju proizvodimo po tradicionalnim receptima.U ponudi junećeg i svinjskog mesa ističe se kvalitet i struktura kao i precizna obrada. Uskoro, našu ponudu ćemo proširiti na spremanje sveže i zdrave rečne i morske ribe i ribljih specijaliteta, naravno na tradicionalni način, kao i isporuku jela na Vašu adresu.

Dugogodišnje iskustvo u tradicionalnoj proizvodnji mesa i suvomesnatih proizvoda našeg vrhunskog majstora garantuje zadovoljstvo naših potrošača. Posetite nas i uverite se u naš kvalitet.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.