Estetski studio Nimfa Medica

Adresa: Novopazarska 48, Vračar,

Telefon: 060/666-2723

E-mail: nimfamedica@gmail.com

Sajt: www.nimfamedica.rs

U estetskom studiju Nimfa Medica primenjuju se poznate procedure iz estetske medicine koje doprinose da izgledate lepše i mlađe ,a osećate bolje i zdravije. Dr Marija Ilić će Vam uz besplatne konsultacije ponuditi neke od tretmana koji se rade u Nimfa Medici:

Hijaluronski fileri - hijaluronska kiselina koja ulazi u sastav filera je bezbedna, prirodna i biorazgradiva supstanca. Po hemijskom sastavu je šećer, polisaharid koji vezuje vodu te se koristi za popunjavanje bora, punjenje usnica, remodeliranje lica i zatezanje kože. Efekti su odmah vidljivi i dugotrajni.

Mezoniti - polydioxanonske niti se razgrađuju u koži, u koju se uvode tankom, dugačkom i savitljivom iglom. Oko niti se nakon 6 - 9 meseci stvara novi kolagen te su niti odlicne za zatezanje koze lica i tela, ukanjanje bora na licu i popravljanje volumena kože .Posebno su indikovane kod izraženih bora na licu i kod opustene kože lica i tela.

Botox - ubrizgavanjem botullinum toxina u odredjene mišiće lica sprečava se preterana kontrakcija tih mišića. Zato je botox idealan kod bora u aktivnom stanju. Postojeće bore se znacajno smanjuju a onemogućuje se nastanak novih.

Mezoterapija - je procedura kojom se tankim iglicama ubrizgavaju kokteli različitog sastava ( vitamini, minerali, aminokiseline, lipolitici..) pod kožu. Mezoterapijom omogućavamo hidrataciju i zatezanje kože, popunjavanje sitnih bora, smanjenje masnih naslaga na telu, lečenju celulita, jacanju kose..

PRP - "plazma rich platelet" ili plazma bogata trombocitima predstavlja centrifugat pacijentove krvi sa velikom kolicinom faktora rasta koji stimulisu procese regeneracije celija kože. Tretmanom se postepeno i prirodno poboljšava tekstura i tonus kože, smanjuju bore te koža izgleda mlađe i svežije.

Intralipoterapija Aqualyx - je nehirurški način smanjenja ili uklanjanja masnog tkiva. Kroz svega nekoliko uboda injicira se u ciljno tkivo supstanca Aquayx te je metoda prilicno bezbolna i komforna.

Roler - sa velikim brojem mikroiglica na roleru izazivamo mikropovrede koje pokreću regeneraciju kože. Odličan je za akne, ožiljke, strije, bore i zatezanje kože.

Nimfa Medica brine za Vas.
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.