Corporate Centar Life

Adresa: Kralja Milutina 36, Vračar, Beograd

Telefon: 060/0770-303

E-mail: info@centarlife.rs

Sajt: www.centarlife.rs

Centar Life je nastao sa željom da bude u službi ozdravljenju tela i duha. Skupili smo znanja i umeća to i da učinimo za Vas. Da Vam pomognemo da sami ozdravite sebe i dovedete u to tako željeno stanje. Kao što reče jedan mudrac "Potpuno zdrav čovek je Prosvećen čovek", te ako je to najveći uspeh ljudskog bića, zašto mu i ne težiti.

Ono što Vam Centar Life može ponuditi je:


Personalni trening

Life trening centar je opredeljen za individualni pristup svojim članovima i svi programi su u svrsi fizičko-telesnog ozdravljenja i poboljšanja. Centar zauzima oko 120 kvm, a sam deo za treninge oko 70kvm, zbog čega se dozvoljava maksimalno tri vežbača u isto vreme da bi svako imao optimalan komfor za neometano vežbanje, što se i ostvaruje sa ranijim zakazivanjem termina koji se organizuju tako da bi ugodili potrebama i odgovarajućem vremenu vežbača.

Bilo da vežbate da biste ojačali mišiće, doveli liniju u red i skinuli koji kilogram ili jednostavno jer ste pobornik zdravog načina života, najvažnije je vežbati pravilno. Vežbanje u fitnes centru preporučuje se kao najzdraviji način mršavljenja, ali i kao način života uopšte. Razlog zašto nas teretane ponekada odbijaju jeste što se u njima ne snalazimo najbolje, pa izostanu i rezultati koje smo želeli. Zato treba vežbati uz ličnog trenera, koji će biti tu da nas uputi, posavetuje i vodi nas kroz čitav trening.

Uštedite mesece neefektivnog vežbanja radom sa stručnim trenerima Centra Life, i maksimizujte učinak. Manje utrošenog vremena, manje nerviranja a više rezultata.

Kiropraktika

Iskusite vrhunski tretman vrhunskog stručnjaka!
Nakon jednog tretmana videćete o čemu pričamo. Preporodite sebe i pokrenite svoj organizam. Bilo da je u pitanju neka povreda, uganuće ili slično ili samo želite da Vam se telo kako se to kaže narodski “iskrcka”.Masaže

Odlučili ste da obradujete sebe. Sledeći svoj unutrašnji impuls, odaberite masažu koja je kao stvorena za vas, ili odlučite da isprobate različite vrste tretmana i osetite koji vam najviše prija.

- Relaks masaža
- Medicinska (terapeutska) masaža
- Sportska

Šiatsu

Tehnika se u centru Life primenjuje tako što se na telo deluje stimulativno u vidu pritiska ili gnječenja, što istovremeno stvara određene unutrašnje promene. U stvari, ovom tehnikom se postiže nesmetano funkcionisanje cirkulacije tečnosti u organizmu, čime se poboljšava funkcija organizma u celini. I ne samo to, šiatsu tretmanom stimulišu se mišići i zglobovi kao i svi organi u čovekovom telu. Time se pozitivno utiče na tegobe kao što su glavobolja, napetost, lumbago, išijas, skolioza, lordoza i td.

Yumeiho - Božanstvena masaža

Yumeiho terapiju čine osnovni zahvati koji, zajedno s ostalima koji se koriste, imaju za cilj ponovno uspostavljanje ravnoteže. Postigne li se dobra kondicija tela u smislu simetrije i jednake opuštenosti obe strane, organizam će biti izbalansiran, što je važan preduslov za zdravlje.
Kao primarno preventivna metoda, čija je uspešnost dokazana i u terapijske svrhe, Yumeiho predstavlja komplement zapadnoj medicini. Prevenira različite probleme lokomotornog sistema, dopuna je ortopediji i fizijatriji, daje dobre rezultate u sprečavanju bolova i deformiteta koštano zglobnog sistema i unutrašnjih organa. U praksi se pokazao vrlo uspešnim u rešavanju mnogih tegoba kao što su: diskopatija, skolioza, mialgija, spondiloza, asimetrija koštanog i mišićnog sistema, razlika u dužini nogu, menstrualne tegobe, konstipacija, dijareja, gojaznost, hipertenzija, hipotenzija, sterilitet, migrena, stres...

Tajlandska (WAT – PHO NUAD PHAEN BORAN)

Tradicionalna tajlandska masaža se zasniva na stimulaciji mišića (tkiva), kostiju i zglobova kao i stimulaciji energetskih kanala i tačaka. Radeći na energetskim tačkama oslobađa se energetska blokada i neravnoteža u telu a rezultat delovanja na mišiće, kosti i zglobove su oslobađanje od bola u glavi, vratu, leđima i td. Masaža se može primenjivati kako za opuštanje ili prevenciju tako i u terapeutske svrhe. Kombinacijom pritiskanja i istezanja omogućava se bolji protok energije u telu, pozitivno se utiče na muskulaturu a krajnji rezultat je očuvanje i unapređenje zdravlja.
Vrhunski fizioterapeuti u Centru Life praktikuju i ovu terapeutsku metodu Tajlanda.

Joga

U vezi sa jogom postoji mnogo zabluda, a previđa se činjenica da to nije sportska disciplina već drevna filozofija o životu zasnovana na vekovnim iskustvima milona ljudi.

Joga ne preporučuje samo vežbanje već i zdrav način života i zdrav način ishrane, koji je ponovo u modi i pomaže i u ovim savremenim uslovima života.

Idealno je nekoliko puta nedeljno ići u vežbaonicu (teretanu ili salu), ako za to postoje uslovi. A jednom kada ovladate jogom,vežbe se mogu raditi bez problema i u kući, i na terasi, i u krevetu, i na tepihu. Pravilan rad se može lako naučiti od instruktora , a kada se počne sa radom, onda se postepeno može povećavati broj urađenih vežbi i vreme vežbanja u skladu sa željama i mogućnostima.

Isprobajte rad sa instruktorom Centra Life i iskusite posebnu atmosferu.


Zen atmosfera

Centar Life je nastao inspirisan Zen filozofijom i japanskom kulturom. Tako da u celom centru promiču elementi japana i miris i mir istoka.

Tim Centra Life Vas očekuje!
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.