Laboratorija Talija Lab

Adresa: Drinčićeva 21, Stari grad , Beograd

Telefon: 011/334-9868, 060/334-9868

Sajt: www.laboratorijatalialab.inc.rs

Pratite nas na Facebook-u
Povodom nacionalnog dana protiv raka dojke, Talija Lab i Elisa Lab svim damama koje to žele omogućavaju 30 % popusta na analizu CA 15-3.
BORIMO SE ZAJEDNO!


NOVO U NAŠIM LABORATORIJAMA!

PORODIČNI POPUSTI DO ČAK 15 %.

Članovi porodice zajedničkim dolaskom u naše laboratorije ostvaruju i porodični popust od 15 % na sve analize!

Mi postojimo zbog Vas !Talija Lab je medicinska laboratorija smeštena u srcu Starog grada, između Bitef Teatra sa jedne, i Botaničke bašte sa druge strane.
Ljubazno i stručno osoblje će Vas dočekati i u prijatnoj atmosferi i po najpovoljnijim uslovima omogućiti sve laboratorijske pretrage na jednom mestu.

Laboratorija Talija Lab zahvaljujući saradnji sa mikrobiološkom laboratorijom Elisa Lab omogućava svim svojim korisnicima i mikrobiološke pretrage.
Biohemijska laboratorija je pod stručnim nadzorom mr ph Manje Mitrović, medicinskog biohemičara koja ima dugogodišnje iskustvo u laboratorijskoj dijagnostici.
Kada je mikrobiološka laboratorija u pitanju, ona je pod stručnim nadzorom dr Mirjane Tošić, specijaliste mikrobiologije sa parazitologijom.
Ono što našu laboratoriju izdvaja od ostalih jesu trajno niske cene i popusti za naše najmlađe i naše najstarije stanovnike. Naime, sva deca, trudnice i penzioneri ostvaruju 10 % popusta na kompletan asortiman usluga.

Tu smo svakoga dana od 7 do 20 časova i dostupni za sva vaša pitanja.

Laboratorije imaju patronažnu službu i na Vaš poziv iskusno osoblje obići će Vas i u Vašem stanu obaviti uslugu uzimanja materijala za laboratorijske pretrage.
Dođite, pozovite da se upoznamo, sve ostalo ćemo zajedno.

KOMPLETAN CENOVNIK možete pogledati OVDE!

InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.