Unique studio lepote

Adresa: Vojvode Vlahovića 1, Voždovac, Beograd

Telefon: 011/396-0457, 063/817-5825, 065/695-7275

Unique studio lepote, nalazimo se u ulici Vojvode Vlahovića 1 na Voždovcu.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA
MIOLIFT LICA
TRETMANI OBLIKOVANjA i ZATEZANjA TELA
KAVITACIJA BEZ APARATA
ANTICELULIT PROGRAM
MASAŽE
DEPILACIJA
MANIKIR / PEDIKIR
NADOGRADNjA i IZLIVANjE NOKTIJU
PARAFINSKA PAKOVANjA

MASAŽE

Masažom se pozitivno utiče na psihofizičko stanje; nakon masaže koža je negovana, elastična i otporna na spoljne uticaje, mišićima se vraća snaga, zglobovi postaju pokretljivi, smanjuju se otekline, organizam se oslobađa stresa i napetosti.
Poseban uzitak pružiće Vam wellnesss masaže koje utiču na opustanje duha i tela i vraćaju mnogo energije potrebne za svakodnevne napore.

MASAŽA TOPLOM ČOKOLADOM

Zamislite čokoladu kao egzotično iskušenje za sva čula... zamislite da se u potpunosti celi prepustite blagodetima čokolade... zamislite... masažu toplom čokoladom!
Osećaj toplote koja nastaje u telu tokom masaže koja se vrši uz muziku posebno osmišljenom da stimuliše maštu i emocije i pruži jedinstveno i neuporedivo iskustvo.

CHI YANG MASAŽA

Tretmani i masaže za lice i telo bazirani su na tradicionalnom znanju kineske narodne medicine.
Izuzetnom kombinacijom azijskog lekovitog bilja, hijaluronske kiseline, zlatnih čestica od 22 karata, dragocenih biljnih ulja i masaža kojima se stimulišu akupunkturne tačke postiže se izvanredna nega kao i efekat ravnoteže duha i tela.

KOZMETIČKI TRETMANI LICA

U zavisnosti od potrebe klijenta, od tipa i stanja kože možemo da preporučimo tretmane počev od:
- klasičnih tretmana čišćenja lica
- tretmana osveženja
- ishrane kože
- lečenja problematične kože
- tretmana zatezanja i podmladjivanja kože

Miolift lica je tretman lica kojim se postiže revitalizacija i regeneracija kože i podkožnog tkiva poboljšanje elasticiteta i jedrine kože ublažavanje otoka očnih kapaka i podočnjaka ublažavanje bora, svežih ožiljaka, hiperpigmentacija zatezanje mimičnih mišića lica.

KAVITACIJA BEZ APARATA

Kavitacija bez aparata je inovativni tretman redukcije upornog masnog tkiva, inspirisan ultrazvučnim principima i tehnologijama mršavljenja.
Ovaj tretman daje anticelulit rezultate kako na ćelijskom nivou, tako i na nivou tkiva.
To podrazumeva redukciju debljine masnog tkiva, kao i redukciju stepena infiltracije u dermis. Na taj način efekat pomorandžine kore je eliminisan.
Budući da je ovo prirodni, neinvazivni tretman, nema neželjenih efekata vezanih za kavitaciju ili za hirurške tehnike, a može biti alternativa ili komplement obema tehnika.

DEPILACIJA

Za depilaciju koristimo voskove visokog kvaliteta koji klijentu pružaju potpun ugođaj i nisu agresivni čak ni za najosetljiviju kožu.
Takodje imamo veliki izbor preparata koji se koriste posle depilacije koji ujedno i neguju kožu i sprečavaju iritaciju tj crvenilo.


RADNO VREME
radnim danima 10-20h
subotom 09-15h
nedeljom zatvoreno
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.