Studio lepote Vila

Adresa: Savska 5/5, Savski venac,

Telefon: 011/6656-412, 065/2656/412

E-mail: studio.vila @ yahoo.com

Gde se nalazi "Vilinska zemlja"? Njen položaj je neuhvatljiv. Ona je ponekad baš tu iza drveća, a ponekad ispod naših stopala. To je zemlja gde je sve u sreći, miru i izobilju. Vilinsko carstvo puno je čari, neodoljivih mirisa i zvukova, a mi ćemo se potruditi da i Vas očaramo, kao i da ta magija nikada ne prestane. Studio lepote "Vila" Vas očekuje uz prirodnu moć preparata "Nactive" centra.

Zato krenite za nama, i sigurnim korakom uvešćemo Vas u naše malo carstvo lepote, jer lepota je u vama.....

Usluge

Intesa - široka paleta proizvoda za lice za različite tipove i stanja kože, linija koja sadrži prirodno aktivne sastojke koji pružaju zaštitno pročišćavajuće i anti-age dejstva u cilju lečenja kože i nedostataka lica.

Idra - linija za hidrataciju kože, sadrži glikolnu kiselinu, bademovo ulje, vitamin, kiseline, hajdučku travu, alantoin i trobojnu ljubičicu. Deluje umirijuće na kožu, istovremeno je savršeno hidrirajući i štiteći.

Newpor(mezoterapija) - inovativni tretman primenjuje se kako na lice tako i na telo, efikasno rešava problem hipotonije, bora, hidrira, uklanja celulit, masne naslage i fleke na licu.

Bustline(linija za preoblikovanje grudi) - ima tri cilja: modeliranje, tonificiranje i elastičnost kože grudi, linija je veoma bogata aktivnim sastojcima za volumen i definiciju grudi, supstancom za tonus daje koja daje čvrstinu grudima zateže i hidrira.

Oligossenthia(gipsane bermude) - za rešavanje problema celulita, gubitka elestičnosti, lokalizovanu gojaznost. Oligoelementi deluju kao aktivatori i pokretači delovanja, rezultat je odmah vidljiv, idealan za osobe koje od tretmana očekuju dobar osećaj i lakoću.

Alge - linija proizvoda na specifičan način ukazuje na različitost tipologije algi, morskih soli i biljnih sastojaka koji daju rezultat i bez primene masaža. Delotvorni kod rešavanja problema celulita, gojaznosti i postizanje tonifikacije.

Depilacija - potpuno profesionalno uz maskimalnu negu Vaše kože, kako pre tako i nakon tretmana.

Masaža - opustite se i dopustite da vas vodimo kroz magiju neodoljivog mira i harmonije, uz pomoć okrepljujućih mirisa i esencijalnih ulja.

Manikir i pedikir(medicinski) - učinićemo da Vaši nokti uvek izgledaju besprekorno uz prirodnu negu i stručan pristup Vašim stopalima i rukama.

....I još mnogo drugih proizvoda i tretmana, za žene i muškarce, kako bi Vaš život uneli malo naše čarolije....

Studio lepote "Vila"
Savska 5/5, Savski venac
Telefon: 011/2656-412, 065/2656-412
E-mail: studio.vila@yahoo.com
InfoRS portal

Copyright © 2012, InfoRS portal
Uslovi korišćenja

Potrebno je da popunite sva polja.